Majoitus

Perinteisesti Jukolan viestissä majoitutaan telttoihin kilpailukeskuksen välittömään läheisyyteen. Mutta myös muita majoitusvaihtoehtoja on tarjolla.

Telttapaikat, vuokrateltat ja tuulisuojapaikat varataan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Huomioi, että paikka varmistuu vasta maksamisen jälkeen. Hinnat löytyvät Kilpailukutsusta.

Oheisesta linkistä löydät alueen kartan. aluelayout_kuopio_jukola

1. Telttapaikat 
Telttapaikat sijaitsevat pääasiassa pellolla. Varattavien alueiden koot ovat 5 x 5 m ja 10 x 10 m. Telttapaikat sijaitsevat lähellä kilpailutapahtumia. Enimmillään matkaa opaspaalulta telttapaikalle on 1 km. Telttapaikkalistat julkaistaan myöhemmin.

10×10 Telttapaikat seuroittain Kuopio-Jukola_Telttapaikat_2014-10x10B (korjattu 3.6. klo 20:25)

5×5 Telttapaikat seuroittan Kuopio-Jukola_Telttapaikat_5x5

2. Vuokrateltat
Järjestäjät pystyttävät kilpailukeskukseen 350 vuokratelttaa. Jokaiseen telttaan mahtuu 16 henkilöä, teltoissa ei ole lämmitystä. 200 telttaa on varattu ulkomaalaisten ja 150 suomalaisten joukkueiden käyttöön. Jos ulkomaalaisilta joukkueilta jää telttoja varaamatta, ne vapautetaan suomalaisten käyttöön toukokuussa 2014. Siitä ilmoitetaan näillä sivuilla.

Vuokrateltat seuroittain Kuopio-Jukola_TelttaArmy

3. Tuulisuojapaikka
Seurat voivat varata vaihto- ja maalialueen läheltä paikan tuulisuojalle. Jämsä-Jukolassa 2013 parhaiten menestyneillä seuroilla on etuoikeus eturiviin. Seurat, joilta osallistuu vähintään kahdeksan joukkuetta (Jukola + Venla), voivat varata itselleen kaksi tuulisuojapaikkaa.

Tuulisuojat seuroittain Kuopio-Jukola_Tuulisuojat

4. Lattiamajoitus
Noin 3 km päässä kilpailukeskuksesta on tarjolla rajallinen määrä kouluilla olevaa lattiamajoitusta.

5. Yksityinen majoitus
Yksityisten vuokraamia mökkejä ja asuntoja on varattavissa Vehmersalmelta ja Kuopion kaupungin läheisyydestä. Lisätietoja yksityismajoituksista saat osoitteesta: info.2014(at)jukola.com tai puhelimitse 050 603 90 / Sari Jetsonen.

Jämsä-Jukola 2013, telttakylä

Jämsä-Jukola 2013, telttakylä

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti