Toimitsijatiedotteet

Tällä sivulla näytetään aina viimeisin toimitsijatiedote. Vanhemmat toimitsijatiedotteet löydät sivun lopusta pdf-tiedostoina.

Toimitsijatiedote #8 8/2014 (12.6.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_8_2014

 Hyvä Kuopio-Jukolan toimitsija,

Eilisessä kenraaliharjoituksessa kävimme vielä muutamia päivitettyjä asioita läpi. Tässä tiedoksi myös niille, jotka eivät päässeet osallistumaan:

Kuopioon palaavat yleisöbussit jatkavat paluureitillä Kuopion satamasta vielä Puijon monttuun, mikäli kyydissä on toimitsijoita, joiden auto on aiemmin jäänyt sinne parkkiin. Ilmoita asiasta kuljettajalle.

Kilpailukeskuksen kaikissa vesipisteissä on juomakelpoista vettä – niistä voit täyttää vesipullosi.

Toimitsijaruokailuun et tarvitse erillistä ruokalippua, toimitsijakortilla saat käydä syömässä ja kahvilla kerran vuorosi aikana.

Toimitsijainfon ilmoitustaululla on ajankohtaista tietoa, mm. bussiaikataulut.

Toimitsijoiden lepotilat sijaitsevat sotilasteltoissa numerot 1-7 Pääskyniementien varrella. Toimitsijoiden omille teltoille on varattu kaksi aluetta, niiden sijainti neuvotaan toimitsijainfossa. Koulumajoitukseen ilmoittautuneet saavat myös ohjeet toimitsijainfosta.

Ota mukaan iloinen mieli ja positiivinen asenne – se auttaa tiukemmassakin tilanteessa!

Jos olet juuri ilmoittautunut, etkä ole saanut edellisiä tiedotteitamme, käy lukemassa ne sivuiltamme /toimitsijat/talkootiedotteet/.  Osoitteesta https://cdn.jukola.com/wp-content/blogs.dir/8/files/2014/05/Toimitsijan-opas_Kuopio-Jukola-2014.pdf löydät Toimitsijan oppaan Kuopio-Jukolaan 2014. Lue opas huolellisesti ennen saapumistasi talkootyövuoroon.

 

Parhain terveisin,

Taina Worster, toimitsijapäällikkö
taina.worster(at)jukola.com
www.jukola.com/2014

 

Toimitsijatiedote kertoo Kuopio-Jukolan järjestelyiden etenemisestä ja toimitsijoille ajankohtaisista aiheista. Tiedote lähetetään kaikille Kuopio-Jukolan toimitsijarekisteriin ilmoittautuneille sähköpostitse ja sähköpostiosoitteettomille postin välityksellä. Toimitsijatiedotteiden lisäksi valiokunnat pitävät omat toimitsijansa ajan tasalla tärkeistä asioista.

 

Veikeä kokemus – lumoava elämys

 

Toimitsijatiedote #7 7/2014 (8.6.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_7_2014

Hyvä Kuopio-Jukolan toimitsija,

Paikoillenne – valmiit – Kuopio-Jukolan kisaviikko alkaa!

KENRAALIHARJOITUS JA YHTEISKULJETUKSET KESKIVIIKKONA 11.6.

Kilpailunjohtaja on lähettänyt kaikille toimitsijoille erillisen kenraaliharjoituskutsun. Noudata myös oman valiokuntasi/tiimisi harjoitusohjelmaa. Kenraaliin järjestetään yhteiskuljetukset Kuopiosta seuraavasti:

klo 9.30, klo 14 ja klo 15.15. Kuljetukset lähtevät Kuopiosta Puijon kisamontusta Suurmäentieltä ja kulkevat pohjoisen moottoritien kautta Vehmersalmelle. Klo 15. 15 vuoro lähtee poikkeuksellisesti KYS:iltä ja mutta kulkee Puijon montun kautta. Matkan varrelta toimitsijoita otetaan kyytiin myös Päivärannan rampilta ja Vuorelan rampin läheisyydessä olevalta pysäkiltä.  Paluukuljetukset lähtevät kenraaliharjoituksen päätyttyä ja kulkevat takaisin samaa reittiä. Kenraaliharjoituksen yhteiskuljetukseen et tarvitse bussilippua tai toimitsijan tunnuksia. Omalla autolla saapuvat eivät kenraalissa tarvitse pysäköintilupaa, noudata liikenteenohjaajien opastusta. Tervetuloa mukaan!

TOIMITSIJAMATERIAALIN NOUTAMINEN KILPAILUKESKUKSESTA

Paidan, päähineen, toimitsijapysäköintiluvan tai bussilipun sekä tilaamasi kisa-asun voit noutaa maanantai-iltapäivästä 9.6. alkaen kilpailukeskuksen toimitsijainfosta.  Toimitsijakortit saapuvat painosta keskiviikkona 11.6., joten ne ovat jaossa kenraaliharjoituspäivästä alkaen. Toimitsijainfon aukioloajat ovat: maanantaina 9.6. klo 15-20 (huom! aiemmista tiedoista muuttunut aloitusaika), tiistaina 10.6. klo 14-20, keskiviikkona 11.6. klo 12-22, torstaina 12.6. klo 12-20, perjantaina 13.6. klo 10-22, lauantaina 14.6. klo 8-24 ja sunnuntaina 15.6. klo 00-15.

TOIMITSIJOIDEN YHTEISKULJETUKSET

Kertauksena vielä Kuopiosta tulevien toimitsijoiden linja-autokuljetukset kilpailukeskukseen kisaviikonloppuna – lähdöt Puijon montusta: PERJANTAINA klo 7.00, 8.30, 14.00, 15.00, 22.00. LAUANTAINA klo 5.00, 7.00, 8.00, 14.00, 15.00, 21.00, 22.00. SUNNUNTAINA klo 5.00, 7.00. Paluuvuorot kilpailukeskuksesta lähtevät noin 1,5 h em. aikojen jälkeen. Näihin kuljetuksiin pääset mukaan, kun sinulla on ylläsi oranssi toimitsijapaita/ toimitsijakortti.

Jos kuljet kisayleisölle tarkoitetuissa busseissa (lähtevät Kuopiosta Satamakadulta sataman kohdalta), maksuttoman kyydin saadaksesi sinulla oltava ylläsi toimitsijapaita tai näytettävä toimitsijakorttia JA SEN LISÄKSI tarvitset erillisen bussilipun. Sen saat toimitsijainfosta kilpailukeskuksesta esim. kenraaliharjoituksen yhteydessä. Yleisökuljetusten aikataulut löytyvät aiemmin saamastasi Toimitsijan oppaasta Kuopio-Jukolaan ja sivuiltamme: /kilpailuinfo/liikenne-jukolaan/.  Molemmat bussiaikataulut mahdollisine päivityksineen ovat nähtävillä myös toimitsijainfon ilmoitustaululla. Tällä hetkellä ainoa muutos jo aiemmin julkaistuihin kuljetusten aikatauluihin on lisävuoro kilpailukeskuksesta Kuopioon sunnuntaina klo 16.30 (yleisöbussi).

TOIMITSIJAPYSÄKÖINTI KILPAILUKESKUKSESSA

Omalla autolla saapuvat toimitsijat tarvitsevat pysäköintiluvan (1 kpl/auto) Laita pysäköintilupalappu näkyvälle paikalle auton tuulilasin sisäpuolelle – sen perusteella sinut ohjataan oikealle sisääntulotielle ja pysäköintialueelle. Lupa tarvitaan perjantaiaamusta alkaen. Pysäköintilupa noudetaan ennakkoon muun materiaalin haun yhteydessä kilpailukeskuksen toimitsijainfosta maanantaista 9.6. alkaen. Ellet pääse noutamaan lupaa ennakkoon esim. kenraaliharjoituksen yhteydessä, tulee se noutaa ennen pysäköintialueelle saapumista Vehmersalmen koululla olevalta järjestyksenvalvojalta. Osoite Vehmersalmentie 27, punatiilinen rakennus, sisäänkäynti lasiaulasta. Varaa siirtymisiin runsaasti ylimääräistä aikaa erityisesti lauantain aikana.

VIIME HETKEN VINKKEJÄ

Vaikka elämme vuoden valoisinta aikaa, on yöaikaan erityisesti pilvisellä säällä hyvin hämärää. Ota mukaan otsa- tai taskulamppu, se on näppärä apuväline paikoissa, minne kisakylän valaistus ei ulotu.

Ja vielä varoituksen sana autoilijoille: jos teet yövuoron tai pitkän rupeaman talkoissa, älä lähde kotimatkalle väsyneenä. Varaa mukaan makuualusta ja huilaa toimitsijoille tarkoitetuissa lepotiloissa ennen ajomatkaa. Noudata erityistä varovaisuutta liikenteessä!

Kilpailukeskuksen purku alkaa sunnuntai 15.6. klo 17 alkaen ja jatkuu noin heinäkuun alkuun asti, kunnes alue on siistitty ja valmis luovutettavaksi takaisin maaomistajille.  Talkootyön tarve jatkuu huomattavana siis kilpailun jälkeenkin. Mitä useampi käsipari on auttamassa, sitä nopeammin saamme rakenteet purettua ja alueen ennallistettua. Tule siis mukaan!

Toimitsijoita on nyt talkoissa mukana muutama vaille 1500. Joitakin kymmeniä tehtäviä on vielä jäljellä, joten mukaan ehtii vielä viimeisetkin ilmoittautua.

Edessä on veikeä kokemus ja lumoava elämys – tehdään se yhdessä!

Jos olet juuri ilmoittautunut, etkä ole saanut edellisiä tiedotteitamme, käy lukemassa ne sivuiltamme /toimitsijat/talkootiedotteet/.  Osoitteesta https://cdn.jukola.com/wp-content/blogs.dir/8/files/2014/05/Toimitsijan-opas_Kuopio-Jukola-2014.pdf löydät Toimitsijan oppaan Kuopio-Jukolaan 2014. Lue opas huolellisesti ennen saapumistasi talkootyövuoroon.

 

Parhain terveisin,

Taina Worster, toimitsijapäällikkö
taina.worster(at)jukola.com
www.jukola.com/2014

 

Toimitsijatiedote kertoo Kuopio-Jukolan järjestelyiden etenemisestä ja toimitsijoille ajankohtaisista aiheista. Tiedote lähetetään kaikille Kuopio-Jukolan toimitsijarekisteriin ilmoittautuneille sähköpostitse ja sähköpostiosoitteettomille postin välityksellä. Toimitsijatiedotteiden lisäksi valiokunnat pitävät omat toimitsijansa ajan tasalla tärkeistä asioista.

 

Veikeä kokemus – lumoava elämys

 

Toimitsijatiedote #6 6/2014 (30.5.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_6_2014

Toimitsijatiedote #5 5/2014 (22.5.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_5_2014
Suunnistussanastoa Suunnistussanasto_suomi

Toimitsijatiedote #4 4/2014 (24.4.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_4_2014

Toimitsijatiedote #3 3/2014 (16.4.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_3_2014

Toimitsijatiedote #2 1/2014 (päivitetty 14.3.2014)
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_2B

Toimitsijatiedote #1 12/2013
Avaa tästä pdf-tiedosto: Toimitsijatiedote_1

Kisa-asu

Kisa-asun värityksessä näkyy tapahtuman virallinen pääväri oranssi yhdistettynä tyylikkääseen ja ajattomaan mustaan. Puku on hyvin hengittävä ja leikkaukseltaan väljä. Se sopii hyvin harjoitteluun ja vapaa-aikaan – materiaalit hylkivät vettä ja tuulta. Kangasmateriaalit ovat hengittävä TRAIL MICRO ja elastinen TRAIL STRETCH.

Takissa on kaksi taskua sivulla. Selässä oleva ventilaatioaukko takaa hyvän hengittävyyden. Housuissa on kaksi taskua sivuilla ja yksi takana. Vyötärönauha on säädettävä ja lahkeissa on vetoketjut pohkeiden kohdalla. Polven alapuolella on vielä kiristysnauha, jolla on mahdollista säädellä lahkeen tiukkuutta.

Kisa-asun valmistaja on tunnettu urheiluvaatemerkki noname. Yritys on Kuopio-Jukolan yhteiskumppani. Takin mallikappaleita on jo valmiina, mallihousujakin saadaan syksyn aikana. Lisää kuvia julkaistaan niiden valmistuttua.

Kisa-asun kokonaishinta Kuopio-Jukolan talkoolaisille on vain 69 eur. Saatavilla olevat koot ovat: XXS- XXXL.

Ilmoita halukkuudestasi laadukkaan kisa-asun hankintaan jo ilmoittautuessasi talkoisiin. Ilmoittatuminenhan käy näppärästi Tule toimitsijaksi -sivulta löytyvällä lomakkeella.

Lisää kisa-asuun kuuluvan takin kuvia voit käydä katsomassa tästä: Kuopio-Jukolan kisa-asu. Kuvissa olevat housut eivät vielä ole kisa-asuun kuuluvat.

Kisa-asuun kuuluva takki talkoisiin jo ilmoittautuneiden Annamaijan ja Markuksen päällä

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti