Mediainfoa

Median edustajat ovat tervetulleita työskentelemään Kuopio-Jukolaan! Teemme kaikkemme, että työskentelyolosuhteet olisivat mahdollisimman hyvät ja käytännölliset.

Median akkreditointi tapahtuu sitä varten avattavalla lomakkeella 29.4 – 30.5.2014. Katso Akkreditointi.

Kilpailukeskus sijaitsee noin 50 km päässä Kuopion keskustasta. Olemme varanneet medialle ja VIP-vieraille pienen majoituskiintiön pe 13.6 – su 15.6 väliseksi ajaksi Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Rauhalahti sijaitsee noin 8 km Kuopion keskustasta etelään päin. Jokainen varaa ja maksaa itse haluamansa huoneen hotellin myyntipalvelusta puh. 030 608 30 tai sähköpostilla: myynti(at)rauhalahti.fi. Käytä varatessa merkkiä: Kuopio-Jukola / media. Hotelli voi pitää tätä rajallista kiintiötä 30.5 saakka, toimi siis nopeasti! Jukolan kanssa samana viikonloppuna Kuopiossa on paljon muitakin tapahtumia, joten majoituksen löytäminen voi olla haastavaa.

Kylpylähotelli Rauhalahdessa palvelee Kuopio-Jukolan info-piste perjantaina 13.6.2014 klo 14-18.

Kuopion kaupunki järjestää Jukolaan saapuville kutsuvieraille ja median edustajille vastaanoton risteilylaivalla perjantaina 13.6.2014. Laiva m/s Queen R lähtee kylpylähotelli Rauhalahden rannasta kilpailukeskuksen suuntaan klo 18:00 ja palaa takaisin samaan paikkaan noin kahden tunnin kuluttua. Ilmoita halukkuudestasi osallistua risteilylle akkreditointilomakkeella.

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kilpailukeskus sijaitsee Kuopion Vehmersalmen Rytökylässä. Siellä sijaitseva Mediakeskus on avoinna:

pe 13.6 klo 12-18
la 14.6 klo 8-24
su 15.6 klo 00-15

Kilpailukeskuksessa median pysäköinti on järjestetty lähelle Mediakeskusta (450 m). Tapahtumapaikalle pääsee myös risteilylaivoilla Kuopion matkustajasatamasta. Lisätietoja laivayhtiöiden sivuilta:
Kuopion Roll Risteilyt
Koski-Laiva Oy

Lauantaina 14.6 on tarjolla bussikuljetuksia satamatorilta rautatie- ja lentoasemien kautta kilpailukeskukseen. Ilmoita ennakkoon, jos haluat kuljetusta.

Mediakeskus rakennetaan viime vuosien tapaan. Yhtäaikaisia työskentelytiloja on 80 kpl. Verkkoyhteydet on saatavissa langattomasti tai kiinteästi. Voit ilmoittaa yhteystarpeestasi akkreditoitumisen yhteydessä.

Kuvaamismahdollisuuksia on järjestetty aikaisempaa enemmän. Valokuvaajat voivat työskennellä vaihto- ja maalialueella sekä runsaasti maastossa. Hyväksyttävien valokuvaajien määrä on rajallinen, joten toivomme, että valokuvaaja-akkreditointia pyytävät vain oikeasti kuvaustyötä tekevät.

Lisätietoja:  media.2014(at)jukola.com

563_900

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti