Sijainti

Kuopio-Jukola tullaan kisailemaan 14.-15.6.2014 upeassa järvisuomalaisessa maisemassa. Kilpailukeskus sijaitsee isolla peltoaukealla Kallaveden rantojen tuntumassa Kuopion Vehmersalmen Rytökylässä. Rytö-sana on kylällä säilyneen perimätiedon mukaan tarkoittanut ansapaikkaa, jonne riistaa on ajettu. Pian sinne riistan sijasta ajetaan suunnistajia.

Kilpailukeskus sijaitsee vain parin kilometrin päässä Vehmersalmen keskustasta. Kaikki Jukolassa tarvittavat toiminnat sijoittuvat helposti saavutettavasti 52 ha suuruiselle alueelle. Kilpailualue on noin 12 km2 suuruinen ja valmistunut suunnistuskartta on sieltä ensimmäinen laatuaan. Kuopio-Jukola tulee sijaitsemaan Euroopan suurimmassa sisävesien saaressa, Soisalossa. Kilpailijat eivät pääse eksymään kovin pitkälle, jos eivät etene uimalla.

Kuopion torilta kisanäyttämölle on maantietä pitkin matkaa 50 km. Kaupungin satamasta järven yli laivamatkaa on vain 20 km. Lentokentältäkin 30 km matka Jukolaan sujuu nopeasti. Ja tällä kertaa Jukolan viestiin voi tulla vaikkapa omalla veneellä!

Linkki GoogleMaps

Kilpailukeskus on ylempänä olevalla peltoaukealla. Edessä oleva silta yhdistää Vehmersalmen keskustan Soisalon saareen. Ylhäällä horisontissa näkyy Kuopion kaupungin keskusta ja Puijon mäki.

Kilpailukeskuksen sijainti

Kilpailukeskuksen sijainti

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti