Ilmoittaudu Kangasala Jukolan tekijäksi

Ilmoittaudu mukaan Kangasala Jukolan tekijäksi Lyyti-järjestelmässä:

https://www.lyyti.in/jukola2019

Suomen suurin aikuisliikuntatapahtuma ja maailman arvostetuin suunnistusviesti rakentuu 1800 vapaaehtoisen toimitsijan talkootyöllä. Kisaviikonloppuna kilpailukeskuksessa vierailee noin 40 000–50 000 suunnistajaa ja kisavierasta yli 30 maasta. Urheijoiden ja yleisön yhteismäärä on yleensä suurimmillaan lauantaina iltapäivällä naisten Venlojen viestin aikana. Silloin kilpailukeskukseen odotetaan yli 30 000 kisavierasta.

Talkoolaisten tehtävät ovat monipuolisia eikä suurimpaan osaan niistä vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa. Talkoolaisten tehtävät painottuvat kilpailuviikonloppuun 15.-16.6.2019. Tapahtuman suunnittelusta kiinnostuneille ja ahkerille talkoolaisille on tarjolla sopivia tehtäviä jo hyvissä ajoin ennen kilpailua ja etenkin kilpailua edeltävillä viikoilla rakentamisen ja sitten purkamisen parissa.

Yhteydenpidon helpottamiseksi ja vakuutusturvaa varten pyydämme talkoolaiseksi tulemista suunnittelevia ilmoittautumaan Lyyti-järjestelmään. Lyytiin annetut tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä jaeta eteenpäin. Rekisteröityneet talkoolaiset kuuluvat Jukolan talkoovakuutuksen piiriin.

Jukolan Viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville toimitsijoille. Yli 1800 toimitsijan voimannäytteenä syntyy tekijöidensä näköinen Jukola.

Tutustu Jukolan valiokuntien tehtäviin ja talkoolaistarpeisiin tästä.