Majoitusinfo

JUKOLA 2019 – KILPAILUKESKUS

Majoitustelttapaikat

Järjestäjien pystyttämä majoitusteltta

Tuulisuojapaikat

Tuulisuojapaikat TOP50

1. Telttapaikat

Telttapaikat kartalla.

Telttapaikat VIERTOLA

Telttapaikat LUKKARILA

Telttapaikat TOUKOLA

Telttapaikat IMPIVAARA

Telttapaikat MÄNNISTÖ

Telttapaikat KUUSISTO

Telttapaikat PAPPILA

Telttapaikat HEMMOLA

Telttapaikat varataan ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 29.5.2019

Telttapaikkojen koko on 10 x 10 m ja ne sijaitsevat pellolla. Telttapaikkojen etäisyydet vaihtoalueen sisäänmenoportilta ovat 300 – 1200 metriä. Ilmoittautumisjärjestelmässä varaaja pääsee valitsemaan sopivan paikan vasta, kun paikka on maksettu.

Telttamajoitusalueet näkyvät edellä olevassa kartassa. Telttapaikan tunnus muodostuu alueen kirjaintunnuksesta sen nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan, korttelin kirjaintunnuksesta ja telttapaikan numerosta, esim. MB02 (Männistö, kortteli B, telttapaikka 2).

HUOM! 10x10m majoitusteltta-alueet loppuivat. Saimme yhteistyössä maanomistajien kanssa järjestettyä lisää majoitusteltta-alueita. Uudet paikat löytyvät nyt  ilmoittautumisjärjestelmästä nimellä “majoitusteltta-alue 10 x 10 metriä LISÄPAIKAT”. Paikkoja rajoitetusti. Lisäteltta-alueet sijaitsetvat varsinaisten majoitusteltta-alueiden välittömässä läheisyydessä. Lisäpaikkoja ei pysty valitsemaan kartalta vaan järjestäjä ilmoittaa lisäpaikkojen paikkatunnukset toukokuun lopussa lähettämässä joukkuemateriaalikirjeessä.

2. Puolijoukkueteltat

Järjestäjät ovat varanneet joukkueiden käyttöön lisäksi 396kpl lämmittämättömiä, järjestäjien pystyttämiä majoitustelttoja (à 16 henkilöä). Teltat sijaitsevat noin 200-600 metrin päässä vaihtoalueen sisäänmenoportilta. Majoitusteltat varataan teltoittain.

Ulkomaiset joukkueet varaavat ja maksavat teltat ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 9.5.2019. Mahdollisia ulkomaalaisilta vapautuvia telttoja voi varata ennakkoon sähköpostitse osoitteesta toimisto.2019@jukola.com.

3. Tuulisuojapaikat

Tuulisuojapaikat kartalla.

Tuulisuojapaikat varataan ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 29.5.2019.

Tuulisuojapaikat sijaitsevat pellolla ja niiden koko on 5 x 6 m. Tuulisuojapaikko on noin 280kpl. Lahti-Hollola Jukolassa 50 parhaan joukkoon sijoittuneilla seuroilla on etuoikeus lähimpiin paikkoihin. Tämän paikan varmistaakseen kyseisten seurojen tulee varata paikka 31.1.2019 mennessä. Niillä seuroilla, jotka ilmoittavat vähintään 8 joukkuetta (Jukola+Venla) on oikeus varata kaksi tuulisuojapaikkaa. Tuulisuojissa majoittuminen on kielletty.

4. Asuntoautot ja -vaunut

Asuntoautojen ja -vaunujen pysäköinti- ja majoitusalue sijaitsee enintään 2800m päässä kilpailukeskuksesta. Paikat on varattava ja maksettava etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. Tarkempi paikka osoitetaan saavutettaessa. Saavuttaessa on noudatettava järjestäjän opasteita.

5. Lattiamajoitus koululla

Noin 12km päässä kilpailukeskuksesta on tarjolla rajallinen määrä koululla olevaa lattiamajoitusta. Koulumajoitus varataan ja maksetaan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta 9.5.2019 mennessä. Majoituksesta kulkee kilpailukeskukseen maksullinen linja-autokuljetus.