Ruoka & Juoma

Hinnastot

Pääravintolan Menu

Lihapulla pasta bolognese (L) 11€
Palvarin parempi pyttipannu (L,G) 11€
Currykana riisillä (L,G) 11€
Vege: Kasviscurry tofulla ja riisillä (L,G) 11€
Kanakeitto (L,G) 8€
Annoksiin kuuluu salaatti ja raaste, leipä ja vesi.

Puurobaari

Aamiainen
(sis.puuro, leipä, levite, juusto, leikkele sekä kahvi/tee ja tuoremehu)
8€
Puuro 3€
Kahvi/te€ 2€

Kahvila

Kahvi/tee 2€
Kaakao 3€
Pillimehut 1,5€
Virvoitusjuomat 3€
Vesi/Kivennäisvesi 2€
Pullat/viinerit 2,5€-3€
Täytetyt sämpylät ja leivät 5-6€
Valmissalaatit 8€
Hedelmät 1,5€
Suklaapatukat 2€
Karkki-/pähkinäpussit 3€
Kaurajuomat 3€

Street Food pisteet

American Burger Food Truck (L)

Cheese Burger 11€
BBQ-Bacon Burger 13€
Chiliburger 13€
Vegeburger 11€

Kanavaanari Food Truck (L, myös gluteenittomia annoksia)

Original Chicken Burger 12€
Garlic BBQ Chicken Burger 12€
BBQ Wings 10€
Fried Chicken Platter 13€
Fresh Chicken Salad 10€

Street Pitas Food Truck (L, myös gluteenittomia annoksia)

Black Angus Kebab Pita/Salad 12€
Chicken Kebab Pita/Salad 11€
Falafel Pita/Salad 10€

Butcher HotDogs & More (L)

Artesaanihodarit, 5 erilaista maukasta hodaria 8,5€
Lihalautanen 14€

Kalaravintola (VL)

Kuusamon muikut rove 8€, ateria 10€
Aurajuustolohiateria 13€
Talon pippurinen lohiateria 13€
Keittiömestarin kalalautanen 15€
Fish&Chips 12€

The (G)rilli (L, G)

Makkaraperunat 8€ normaali/10€ iso
Kebab Herkkulautanen 8€ normaali/10€ iso
Hedelmäinen Kanawok 8€ normaali/10€ iso

Beanit Burgers & Bowls Vegaaniravintola (M, myös gluteenittomia annoksia)

Korean BBQ-burger 12€
Original Härkis burger 12€
Korean BBQ beanit bowl 12€
Sweet & Sour beanit bowl 12€

Grillimakkarapiste (L, G)

Grillimakkarat 2-2,5€

Esittelyt

Pääruokaravintola

Pääruokaravintola tarjoaa kisailijoille ja muille kisavieraille perinteistä kotiruokaa, joka on maukasta ja riittoisaa. Tarjolla on lihapulla pasta bolognesea sekä palvarin parempaa pyttipannua. Kananystäville saatavilla on currykanaa riisillä. Vegevaihtoehtona on kasviscurry tofulla ja riisillä. Keittolounas on kanakeittoa.

Puurobaarista löytyy kokonaista aamiaispakettia kuin pelkkää puuroa. Tämän lisäksi Jukolakävijöitä palvelee kahvila laajalla valikoimallaan.

Street Food -kylä

American Burger Food Truck

Suuret, mehevät ja mahtavat jenkkiburgerit ovat täällä! Ruokarekkamme kurvaa Jukolan viestiin, tarjoten Ameriikan ihmemaan parhaimpia makuja mehevän pienleipomon sämpylän ja tuhdeimman kotimaisen rotukarjapihvin välissä. Food Truckimme listalta löydät muiden muassa tulisen Chili Burgerin Texasin tapaan laitettuna, syvän etelän grilliperinteitä noudattaen tehdyn BBQ & Bacon Burgerin tai New Yorkin trendeistä inspiraationsa saaneen, käsin tehdyllä falafelpihvillä varustetun Veggie Burgerin. Runsaat burgerimme pitävät niin viestinviejien kuin kannustajienkin vatsat kylläisinä koko yön!

Butcher’s Hot Dog and More Food Truck

Me, Butcher’sin porukka, halusimme näyttää, että hot dog voi olla paljon enemmän kuin vain hot dog! Tahdoimme näyttää, että kunnon hodari on enemmän kuin välipala – se on kooltaan runsas, täytteiltään rehevä ja maultaan mitä tahansa ranskalaisesta keittiöstä Aasiaan! Päätimme itse tehdä koko joukon uusia kuumia koiria, joiden mauissa juhlittaisiin maailman eri keittiöitä ja joissa silti maistuisi ruokalajin newyorkilaisjuuret. Jokaisen hot dogimme pohjana käytämme tamperelaisen pienleipomon varta vasten meille leipomaa sämpylää. Täytteet valmistamme vain parhaista kotimaisista lihoista ja makkaroista sekä tuoreimmista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Toivotamme jokaisen Jukolan viestin kävijän testaamaan uuden ajan ensimmäisiä hot dogeja!

Nordic Kalaravintola

Nordic Kalaravintola tarjoilee tuhansien järvien ja lukemattoman saariston herkkuja. Kalakokkiemme menusta löytyvät niin klassiset lohi- ja kalalautaset kauden kasvisten ja pariisinperunoiden kera, vastustamattomat voissa paistetut muikut kuin englantilaiset fish ’n’ chipsit.

The (G)Rilli

Ny (G)rillataa! Perinteiseen tyyliin ja rakkautta säästämättä! The (G)Rilli tarjoilee hehkuvan kuumat makkaraperunat, kanakorit ja kebabit nälkäislle tapahtumaväelle! Nälän kokoon katsomatta saadaan vatsa kylläiseksi vaikka isommallekin porukalle! Ja mikä parasta, ateriamme ovat täysin gluteenittomia!

Grillimakkarapiste

Mukavaan kesäiltaan kuuluu puiden vieno havina ja höyryävä makkara suoraan grillistä! Makkaragrillimme tarjoaa suomalaisten lempimakkarat ja joukon uusia tuttavuuksia suoraan tulilta, ketsupin ja sinapin höystämänä.

Kanavaanari Food Truck

Kariniemen Kanavaanari Food Truck tarjoaa kanaruokia aivan uudenlaisella twistillä. Ruokarekka tarjoilee kanan ystäville valikoiman maukkaimpia kanaherkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään aina 100% kotimaisesta kanasta. Tarjolla on artesaanibriossiin tehdyt mehevät kanaburgerit, finger food-sormisyötävät ja raikkaat kanasalaatit talon omien kastikkeiden ja dippien kanssa.

Street Pitas Food Truck

Kreikan saariston makuja kokkaava Street Pitas tuo pienen keitaan keskelle Kangasalan suvea. Katukeittiömme tarjoilee maistuvan artesaanipitan välissä Välimeren tapaan maustettua kanaa, lihaisaa kebabia ja mausteista falafelia raikkaiden kasvisten, tuoreiden yrttien ja käsintehtyjen kastikkeiden kanssa.