Yhteistyökumppanit

Jukolan taustayhteisöt

Pääyhteistyö­kumppanit

Osuusisännät

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan ja 440 000 asukkaan oma yhtiö. Yhtiön palveluihin kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejätepisteet ja ekopisteet, 20 paikallista jäteasemaa sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.

Yhtiön alueella 97 % jätteistä hyödynnetään, joko materiaalina tai energiana.

Yhtiöllä on kolme tytäryhtiötä: Pirkan Putkikeräys Oy, Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy ja Pirkanmaan Jätevesipalvelut Oy. Osakkuusyhtiö Tammervoima Oy tuottaa hyötyvoimalassa sekajätteistä energiaa. Ekokumppanit Oy huolehtii materiaalitehokkuusneuvonnasta.

 

Grano Oy on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 1000 henkilöä. Liikevaihto on noin 140 miljoonaa €.

 

Tampereen Sähkölaitos on monipuolinen energia-alan konserni, joka palvelee asiakkaitaan jo 130 vuoden kokemuksella. Toimitamme sähköä, kaukolämpöä, kaukojäähdytystä ja maakaasua yksityis- ja yritysasiakkaille pääasiassa Pírkanmaalla. Palvelemme myös mm. aurinkopaneeli- ja lataustolppa-asioissa ja kaukolämpömmekin on tarvittaessa myös kaksisuuntaista.

Konserniin kuuluu neljä yhtiötä: Tampereen Sähkölaitos Oy, Tampereen Sähköverkko Oy, Tampereen Vera Oy sekä Tammervoima Oy. Konsernin omistaa Tampereen kaupunki. Meitä sähkisläisiä on lähes 400 ja suunnistamme varsin näppärästi myös naapurikaupungissamme Kangasalla.

 

Data Group SataIT on kaakkois-Suomen alueella toimiva ICT palveluihin ja ratkaisuihin sekä tulostuksen- ja dokumentinhallintaan erikoitunut yritys.

Yrityksellä on vahva erikoisosaaminen kassa- ja maksupääteratkaisuista. Pidämme asiakkaistamme huolta lähes 40 henkilön voimin.

 

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen. Tutustu: https://www.urheilumehilainen.fi

 

 

 

Suomalainen, riippumaton teknologiakonserni Insta auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä, turvallisuutta ja tuloksia. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin toimittamalla ja ylläpitämällä luotettavaa ja nykyaikaista automaatio-, puolustus- ja turvallisuusteknologiaa vaativiin olosuhteisiin. Lue lisää: www.insta.fi

Insta on perheyritys, joka työllistää yli 1000 automaation, ilmailun, puolustusteknologian ja ohjelmistokehityksen ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 122 miljoonaa euroa.

 

 

Yhteistyö­kumppanit