Täydennä Jukola-varustus kuntoon Prismassa

Kesäinen yö Kangasalla rikkoo tänä vuonna ennätyksiä, kun Jukolan viestiin on ilmoittautunut kaikkien aikojen suurin osallistujamäärä, ennätykselliset 20 592 suunnistajaa!

Kangasalan Prisma on Jukolan viestin virallinen yhteistyökumppani huolehtien niin kisaajien kuin kannustusjoukkojenkin tärkeistä tarpeista, esimerkiksi energiansaannista:

– Proteiinipatukat, -juomat ja rahkat, hedelmät ja pähkinät sekä Oma keittiö -palvelutorin salaatit ja lämpimät annokset antavat maistuvaa lisätehoa. Intensiivisenä viikonloppuna on tärkeää huolehtia erityisesti nesteytyksestä, joten suosittelemmekin nappaamaan ennen suoritusta sopivan urheilujuoman ja palautusjuoman heti rupeaman jälkeen, Kangasalan Prisman myyntipäällikkö Jussi Pitkänen vinkkaa.

Valmiina vaikeisiinkin olosuhteisiin

Sitä sanotaan, että puolet urheilusuorituksen mukavuudesta tulee oikeanlaisista vaatteista ja varusteista. Myös Prisman väki allekirjoittaa tämän.

– Urheiluvaate ja -välineosastolta saa mahdollisten yllätysten sattuessa vaikka uudet kengännauhat, vettä pitävän juoksutakin tai otsalampun. Rakoilta ja haavoilta voi vauhdissa olla vaikea välttyä, joten laastarit, sideharsot, kylmäpussi ja desinfiointiaine on hyvä hommata jo etukäteen. Tukijoukkoja vinkkaisin tämän lisäksi retkituoleistamme ja askarteluosastostamme, mistä voi ostaa tarvittavat tarvikkeet näyttäviin kannustuskyltteihin, Pitkänen suosittelee.

Hän muistuttaa myös metsän ei-toivottujen vieraiden eli hyttysten olevan takuulla tapahtumassa aitiopaikalla.

– Jotta tästä upeasta kokemuksesta pääsee nauttimaan täysillä, erityisesti paljaaksi jäävät ihoalueet kuten nilkat, käsivarret ja kaula kannattaa käydä hyvin hyttyskarkotteella läpi. Meiltä löytyy sekä geelimäistä että vaatteiden päälle suihkutettavia hyttysmyrkkyjä, joilla ininä pysyy loitolla. Ja sitten vain hurjasti tsemppiä kaikille!