Huomioi nämä Kangasala-Jukolassa: kanavasulku, lähtöviitoitus ja maksuton etäparkki

Kangasala-Jukolan kenraaliharjoituksessa ilmeni joitain epätarkkuuksia tai epäselviä kohtia kilpailuohjeissa.
Lue tarkennukset tästä:

  1. Kilpailuohjeissa mainittu siirtyvä viitoitus, ”kanavasulku”, tarkoittaa tienylitysviitoitusta, eikä vaadi suunnistajalta erityishuomiota. Järjestäjä käyttää sulkua huoltoliikenteen läpi päästämiseksi. Tienylityksessä kulkee tien reunoja pitkin kaksi eri viitoitusta, A ja B, joille suunnistajat ohjataan järjestäjän tarpeiden mukaan. Viitoitukset ovat kilpailijalle samanpituiset, ja vain toinen kerrallaan on auki. Viitoituksella tulee noudattaa järjestäjän ohjeita.

    Tienylityksessä siirtyvä viitoitus

     

  2. Vaihtopuomilta lähtee K-pisteelle (lähtöpisteelle) kaksi viitoitusuraa, jotka yhtyvät noin 100 metrin päässä yhdeksi viitoitukseksi. Kumpaakin saa käyttää!

    Lähtöpisteelle kaksi viitoutusuraa.

  3. Jukolan sivuilla annetuissa parkkiohjeissa ei ole mainittu, että etäparkit ovat maksuttomia. Etäparkkialueelta on bussikuljetus kilpailukeskukseen. Bussikuljetus on maksullinen. Etäparkki sijaitsee Pikkolan koululla Kangasalan keskustasta 1,5 kilometriä Tampereelle päin.

Aloittajat, huomioikaa myös lähtöön liittyvät erikoisohjeet!

Katso: Lähdön erityisohjeet