Kartonkipakkaukseen pakattu Kaslink Vesi on Jukolan virallinen kisavesi

Kouvolalainen elintarvikealan perheyritys Kaslink on jälleen mukana 15.-16. kesäkuuta Kangasalla suunnistettavassa Jukolan viestissä. Kartonkipakkaukseen pakattu Kaslink Vesi on tapahtuman virallinen kisavesi, ja lisäksi myös kaurapohjaiset Kaslink Aito -tuotteet ovat mukana tapahtumassa. Kaslink on osuusisäntänä Venlojen viestin toisella osuudella.

Ekologiseen kartonkipakkaukseen pakattu Kaslink Vesi Still Water on Jukolan viestin virallinen kisavesi. Vesi ja kaurapohjaiset Aito-tuotteet näkyvät tapahtuman ruokailussa, ja tapahtumavieraat pääsevät maistelemaan Aito-tuotteita myös Aito-talolla.

– Pääsemme Suomessa nauttimaan maailman puhtaimmasta vedestä. Kaslink Vesi on täydellinen juoma Jukolan kaltaisiin tapahtumiin – eli silloin, kun vettä ei ole mahdollista juoda suoraan hanasta. Pakkaukset eivät jää lojumaan luontoon, sillä ne on helppo kierrättää litistettynä lähimpään kartonginkeräysastiaan, sanoo perheyhtiö Kaslinkin luova johtaja Juha-Petteri Kukkonen, joka on myös yksi Kaslinkin kolmesta omistajaveljeksestä.

Kaslink on mukana Jukolassa toista kertaa, ja yrityksellä on oma joukkue mukana suunnistamassa.

– Jukola on rakastettu, perinteinen ja luonnonläheinen suurtapahtuma, joka tavoittaa meille tärkeää kohderyhmää. Tapahtuma sopii erinomaisesti Kaslinkin arvomaailmaan, ja haluamme kannustaa kaikkia liikkumaan luonnossa ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Meillä on perinteisesti ollut oma joukkue mukana suunnistamassa – niin myös tänä vuonna! Kukkonen jatkaa.

Ekologinen kartonkipakkaus suojaa tuotetta auringonvalolta ja on helppo kierrättää

Kaslink Vesi -tuotevalikoimaan kuuluvat Vesi Still Water, ksylitolia sisältävä raikas Vesi Birch Water -koivuvesi sekä suomalaisissa metsissä kasvaneesta pakurista makunsa saava Vesi Chaga Water -pakurivesi. Tuotteet on pakattu ekologiseen ja kätevän kokoiseen 0,33 litran kartonkipakkaukseen.

Kartonkipakkauksessa on runsaasti etuja muovipulloon nähden: Kartonkiin pakatun veden hiilijalanjälki on yhden litran osalta 85 grammaa, eli lähes puolet pienempi kuin perinteisen muovisen PET-pullon. Pakkaus on valmistettu uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntäen, ja se on myös logistisesti erittäin tehokas. Pakkaus on helppo kierrättää kartonginkeräysastiaan. Lisäksi musta kartonkipakkaus auttaa säilyttämään veden korkean laadun, sillä auringonvalo ei pääse vaikuttamaan tuotteen makuun.