Reissu Ruoti ja Jukolan Viesti yhteistyöhön

Lahtelainen kuljetusyhtiö Reissu Ruoti on Kangasala-Jukola 2019 tapahtuman pääkuljetuskumppani. Reissu Ruoti hoitaa kilpailun yleisö- ja tilauskuljetukset laadukkaalla kalustollaan. Reissu Ruoti toteutti myös vuoden 2018 Lahti-Hollolan Jukola-kuljetukset, jotka onnistuivat niin kilpailullisesti kuin myös kuljetuslogistiikaltaan. Näin Ruoti jatkaa vahvaa Jukola-yhteistyötään kisaorganisaation kanssa.

Jukolan kilpailukeskukseen järjestetään maksullinen bussikuljetus useammasta lähtöpaikasta, muun muassa Tampereelta, Kangasalta ja Pälkäneeltä. Tarkempi reitti pysäkkeineen julkaistaan kevään aikana Jukolan nettisivuilla ja some-kanavissa. Palvelureitti on matkustajien käytettävissä kisaviikonlopun ajan 15.-16.6.2019. Lipunmyyntikanavista tiedoitetaan myös kevään aikana, joten seuraa kisajärjestäjän ja Reissu Ruotin ilmoittelua asiasta!

Lahtelainen perinteikäs perheyhtiö Reissu Ruoti on hoitanut paikallisliikenne- ja tilausliikennepalveluita luotettavasti, turvallisesti ja laadukkaasti jo vuodesta 1957.

TILAUSLIIKENNEPALVELUT

Etsitkö joukkueellesi tai kannattajaporukallesi kuljetuksia majoituspaikkaasi, kisapaikalle ja sieltä takaisin kotiin? Reissu Ruoti tarjoaa sinulle laadukkaat tilauskuljetukset 16-68-paikkaisilla moderneilla turistibusseillaan tarvitsemaltasi paikkakunnalta, pyydä vain meiltä tarjous! Kätevimmin olet meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@reissuruoti.fi tai p. 029 170 0120.

Ennakkotilaajan etu! Jukola-kuljetukset 20.5.2019 mennessä vahvistaneille asiakkaille tarjoamme -5 % hintaedun toteutuneen kuljetuksen loppusummasta, toimi siis pian!