Ensimmäinen ilmoittautumis­porras sulkeutuu ensi viikolla

Kangasala-Jukolan ilmoittautuneiden määrä on jo rikkonut 10 000 suunnistajan rajan ja ensimmäisen ilmoittautumisportaan sulkeutumiseen on vielä muutama päivä aikaa. Edullisin ilmoittautumisporras sulkeutuu 31.1. klo 23.59, minkä jälkeen osallistumismaksut nousevat, joten nyt on loistava hetki ilmoittaa myös oma joukkueesi mukaan kokemaan ainutlaatuinen kesäyö Kangasalla.

Vuosi sitten Lahti-Hollola Jukolan ilmoittautuneiden määrä kasvoi ensimmäisen ilmoittautumisportaan viimeisinä kahtena päivänä vielä 5 000:llä, joten myös tänä vuonna ilmoittautumisjärjestelmämme lienee tulevat päivät varsin ahkerassa käytössä. Nähtäväksi jää, ollaanko tammikuun lopussa edellä kaikkien aikojen ilmoittautumistahtia.

Muistutamme samalla, että ilmoittautuminen ja lisäpalveluiden varaukset ovat voimassa vasta, kun maksut on maksettu.

Ilmoittautuneiden joukkueiden määrässä piikkipaikkaa pitää tällä hetkellä Venlojen viestin osalta Tampereen Pyrintö 22 joukkueellaan. Jukolan viestin ilmoittautumismäärissä Helsingin Suunnistajat on ykkösenä 17 joukkueen voimin. Myös näihin tilastoihin voi tulevina päivinä ilmaantua uusia haastajia.

Kilpailuilmoittautumisten ohella myös talkoolaisten rekrytointi jatkuu tiiviinä ja mukaan voi ilmoittautua läpi kevään täältä. Talkoolaisille löytyy monipuolisesti erilaisia tehtäviä, joista suurin osa ei vaadi suunnistuskokemusta. Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys myös talkoolaisille.

 

Kuva: Antti Harkko