Jukolan viestin voitto Norjaan

Kristiansandin joukkue saapuu voittajana maaliin. Kuva: Heikki Silvennoinen.

Kristiansandin joukkue saapuu voittajana maaliin. Kuva: Heikki Silvennoinen.

Jukolan viestin voiton nappasi tänä vuonna norjalainen Kristiansand OK. Loppukirikamppailua ei nähty vaan joukkueen ankkuri Daniel Hubmann sai lasketella maalisuoran rauhassa. Toiseksi tullut, samoin norjalainen, Halden SK jäi voittajasta puolitoista minuuttia.

– Suuri kiitos joukkuelle. Tämä on viesti ja joukkueena voitetaan, voittajajoukkueen ankkuri Daniel Hubmann totesi onnellisena maalissa.

Jukolan voitto oli Hubmannille toinen – hän oli Kristiansandin ankkurina myös vuonna 2009, kun Kristiansand vei voiton. Kristiansandin tämänvuotisesta joukkueesta myös Baptiste Rollier oli voittamassa Jukolaa 2009 Mikkelissä. Muut joukkueen jäsenet – Vegard Danielsen, Milos Nykodym, Mats Dahlén, Hans Gunnar Omdal ja Martin Hubmann, juhlivat Jukolan voittoa nyt ensimmäistä kertaa. Erityisen makealta voitto maistui Mats Dahlénille, joka päättää tähän huippusuunnistajauransa. Hän on myös toiminut viime vuodet Kristiansandin valmentajana.

Paras suomalaisjoukkue oli kolmanneksi tullut viime vuoden voittaja Kalevan Rasti. Joukkueen ankkuri Thierry Gueorgiou totesi maalissa, että joukkue oli hyvin valmistautunut, mutta nyt vain oli toisten vuoro.

– Maasto oli mukava ja oli hauska juosta. Alussa pystyin pitämään hyvää vauhtia, mutta sitten tahti hiukan hiipui. Kaikkeni annoin, mutta tämä on tulos, Gueorgiou summasi omaa suoritustaan.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit