Jukola-kauppa

Louna-Jukolan Jukola-kauppa on tuotevalikoimasta esillepanoihin saanut ajatuksensa suomalaisuudesta. Tuotevalikoimassa on monia Suomessa käsin valmistettuja, laadukkaita tuotteita itselle muistoksi, tuliaiseksi kotiin tai vaikkapa viemiseksi kesän mökkivierailulle.

Tekniset vaatteet ovat Trimtexin mallistosta ja valmistettu ihan lähellä, Virossa. Vaatteiden printti kuvastaa öisessä Jukolametsässä heijastuvia valokeiloja. Lasten puuvillaiset t-paidat ja vauvojen bodyt ovat valmistuneet eettisesti hyvissä oloissa Afrikassa. Kuvituksen lasten vaatteisiin on suunnitellut Kuviokioskin Tiina Achrén.

valkoiset_paidat

Kaupan valikoimassa on aikuisille t-paitaa mustana ja valkoisena. Naisille ja miehille on omat mallinsa Mustaa paitaa löytyy myös kauluksellisena. Paitojen lisäksi myynnissä on takkia, lippalakkeja, headbandeja ja buffeja
Tekninen t-paita 24 €
Kauluksellinen t-paita 29 €
Lippalakki 13 €
Headband 8 €
Buffi 6 €
Takki 47 €

Lasten t-paitoja ja vauvojen bodyja on kaupan valikoimassa vaalean punaisena, vaalean sinisenä, pinkkinä ja keltaisena.
T-paidat 14 €
Bodyt 17 €

patalaput

Pikkumuistoksi Louna-Jukolasta voi hankkia esimerkiksi tarroja, perinteisiä kangasmerkkejä, karttamagneetteja ja postikortteja omalla Louna-Jukola-postimerkillä ja – leimalla.
Tarra 1 €
Kangasmerkki 3 €
Karttamagneetti 3 €
Postikortti 2 €
Postimerkki 2 €

kynttilät

Tuliaisiksi kotiin tai kesän mökkivierailuille Jukola-kaupasta voi hankkia laadukkaita parafiinista valmistettuja Rastilippukynttilöitä, pyyhkeitä, pitkävartisia Grillirastilla-Patakintaita ja Patarastilla-Taskupatalappuja. Suunnistajan kotiin arjen ratkaisuksi voi kaupasta hankkia Kompassiparkki-Kangaskorin, jossa kompassit ja emitit pysyvät järjestyksessä ja aina valmiina harjoituksiin ja kisoihin.
Rastilippukynttilä 5 €
Pyyhe 25 €
Grillirastilla-Patakinnas 18 €
Patarastilla-taskupatalappu 12 €
Kompassiparkki-Kangaskori 16 €

Suunnistajan omaksi iloksi ja aina matkassa kulkevaksi muistoksi Louna-Jukolasta voi kaupasta hankkia Rastilippupussukan kompassille ja emitille, Toilettilaukun, joka on varustettu kantamista helpottavilla kahvoilla tai hauskat rastilippu korvikset ja kaulakorun.
Kompassi/emit-pussukka 12 €
Toilettilaukku 22 €
Rastilippu-korvikset 14 €
Rastilippu-kaulakoru 8 €

Lisäksi Jukola-kaupan valikoimista löytyy harjoituskarttoja, hakanauloja, parkkilippuja ja sunnuntaina yhteislähdön jälkeen myös kilpailukarttoja.

Tervetuloa ostoksille Jukola-kauppaan!

Katso lisää kuvia Jukola-kaupan tuotteista: http://1drv.ms/1Ggd8af

mustat_paidat

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit