Media yleisohjeet

Kilpailukeskuksessa sijaitseva mediakeskus on avoinna koko kisaviikonlopun ajan perjantaiaamupäivästä sunnuntai-iltapäivään. Tarkemmat aukioloajat päivitetään ohjeisiin myöhemmin.

Mediakeskus tarjoaa akkreditoituneille median edustajille työtilat ja mielenkiintoisia haastattelumahdollisuuksia. Keskuksen infopiste opastaa sinua mahdollisissa kysymyksissäsi ja jakaa median ID-kortteja sekä Photo-liivejä. Jos aiot ottaa Jukolassa kuvia, luethan myös erillisen ohjeen kuvaajille.

Työpisteet, ruokailu ja muut käytännön asiat

Mediakeskuksessa on käytettävissä 80 työpistettä ja WLAN-verkko. Koska toimittajia ja kuvaajia on Jukolassa paljon, jätäthän työpisteen muiden käytettäväksi, kun et sitä tarvitse. Keskuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Median ID-korttia näyttämällä voit myös ruokailla maksutta kilpailukeskuksen toimitsijaruokalassa. Mediakeskuksen yhteydessä on toimittajien käyttöön varatut WC:t.

Haastattelumahdollisuudet

Perjantaina 12.6. iltapäivällä järjestetään lehdistötilaisuus, jossa on mahdollista haastatella viestien ennakkosuosikkeja ja ratamestareita. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta päivitetään ohjeisiin myöhemmin.

Mediakeskuksessa tehdään viestien ajan kansainvälistä nettitv-lähetystä, jota varten mediakeskukseen tuodaan haastateltavaksi urheilijoita ja taustahenkilöitä. Tv-haastattelun jälkeen kysymyksiään pääsevät esittämään myös muut median edustajat. Venlojen ja Jukolan viestien parhaat joukkueet tuodaan mediakeskukseen haastatteluja varten kilpailun ratkettua.

Kaikkia osuudeltaan saapuvia kilpailijoita pääsee haastattelemaan suoraan emit-tarkistuksen jälkeen aivan mediakeskuksen vieressä. Mediakeskuksen vieressä on mahdollisuus kuvata loppusuoraa.

Jukolan jälkeen

Pyydämme teitä lähettämään tekemistänne lehtijutuista leikkeet arkistoamme varten. Jos julkaisunne on ollut vain verkkosivuilla, pyydämme lähettämään niihin linkit. Ohjeet lähettämisestä toimitetaan myöhemmin.

Nautinnollista Louna-Jukolaa!

 

Yhteystiedot:
media.2015@jukola.com
Mediainfo Matleena Lindeqvist +358 40 758 3402
Mediakeskuspäällikkö Antti Ryynänen +358 40 824 1841
Viestintäpäällikkö Janne Salmi +358 40 652 7490

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit