Toimitsijat

Tule toimitsijaksi Louna-Jukolaan!

Louna-Jukola 2015 juostaan Paimiossa, ja viestin järjestäminen on Paimion ja Turun seudun urheiluhenkisten talkoolaisten suurponnistus, josta päävastuun kantavat Turun Suunnistajat ja Paimion Rasti. Louna-Jukolan onnistuneet järjestelyt tarvitsevat 1600-1800 henkilön talkooapua eri alojen osaajilta! Jukolan viestin toimitsijaksi ilmoittautuminen ei edellytä sinulta suunnistusharrastusta tai edes suunnistustaitoa. Riittää, kun sinulla on runsaasti talkoohenkeä ja iloista mieltä. Jukolan viesti on elämys, joka kannattaa kokea ainakin kerran elämässään, talkoissa tai suunnistaen!

Louna-Jukolassa tarjolla oleviin talkootehtäviin ja valiokuntiin voit tutustua tästä. Talkooapua tarvitaan jo vuoden 2014 kuluessa, mutta erityisesti touko- kesäkuussa 2015. Kilpailukeskusta rakennetaan kisaa edeltävillä viikoilla. Voit tulla mukaan myös pelkästään kisaviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin 12.6.-14.6.2015. Kaikille löytyy mielekästä ja mielenkiintoista tekemistä, pienikin apu on tarpeen.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake tästä:

lyytin-logo

Tapahtumaan liittyvä vakuutusturva on voimassa vain rekisteröityneille talkoolaisille. Toimitsijan on oltava syntynyt vuonna 2000 tai aikaisemmin. Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen talkoolainen ilmaisee suostumuksen henkilötietojensa kirjaamiseen Louna-Jukolan talkoorekisteriin. Lue lomakkeessa olevat kohdat huolellisesti ja täytä tiedot mahdollisimman kattavasti. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin.

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen: talkoot.2015(ät)jukola.com. Puhelimitse saat lisätietoja numerosta 050-3038160 / toimitsijapäällikkö Irma Hyvärinen (iltaisin). Voit ottaa yhteyttä myös pääsihteeri Eero-Antti Lonkaan eero-antti.lonka(ät)jukola.com tai 044-9721820.

Louna-Jukolan talkoorekisterin rekisteriseloste.

Louna-Jukolan talkooasut.

Ilmestyneet talkootiedotteet.

Yhteistyössä:

Logo_harmaasavy

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit