Talkooasut

Kaikki talkoolaiset saavat T-paidan sekä lippiksen tai otsapannan.

Talkoopaita_uusiTalkoolippispanta

Louna-Jukolan talkoolaisilla on mahdollisuus tilata maksullinen talkootakki hintaan 45 euroa.

Takit valmistetaan talven aikana ja toimitetaan keväällä. Maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä. Toimituksesta ja maksusta tiedotetaan tarkemmin keväällä.
Trimtex Performance Jacket LZR -takki on oheisen kuvan mukainen vuoreton tekninen harjoittelu- ja yleistakki, joka on tuulen- ja vedenpitävä sekä suojaa kylmyydeltä. Takki on hengittävää materiaalia ja valmistettu 100 % polyesteristä. Takin hihoissa on reilu mitoitus ja malli on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Koon valinnassa kannattaa huomioida, että kangas ei jousta.

Talkootakki_uusi

Olisi todella hienoa, jos mahdollisimman moni talkoolainen hankkii sateen ja kolean talkoosään varalle takin, jotta erotumme yhtenäisillä asuilla silloinkin, kun T-paidalla ei pärjätä. Toki toivomme Louna-Jukolalle vain kaunista säätä, mutta ennakkovalmistelujen aikana ja yön tunteina takki on varmasti  tarpeen.

Tilaaminen tapahtuu talkoolaiseksi ilmoittauduttaessa tai ilmoittautumisen jälkeen tietojaan muokaten. Takin sovitusmahdollisuuksista tiedotetaan talkootiedotteissa.

Louna-Jukolan asut toimittaa Trimtex Finland Oy.

TrimtexLouna-paita

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit