Tunnelmia teltoilta

Vähän ennen miesten viestin lähtöä tunnelma Lahden Suunnistajien telttakylässä oli jännittynyt. Lahtelaiset ovat Kuopio-Jukolassa yhteensä viidentoista joukkueen voimin. Kahdeksan naisjoukkuetta ovat jo urakkansa tehneet, mutta kaikki jännittävät miesten puolesta.

– Tänä yönä ei tosin tarvinne pommiin nukkujia herätellä, yöstä on tulossa sen verran viileä, totesi seuran puheenjohtaja Tapio Irri. Muuten hieman jännitetään, muistavatko kaikki tulla oikeaan aikaan paikalle ja saadaanko kaikkien joukkueiden osuuksille ennalta sovitut viestinviejät.

Sanna ja Antti Halmeelle kilpailuviikonloppu on erityinen. Kumpikin osallistuu Jukolan viestiin ensimmäistä kertaa ja suunnistusharrastusta on takana vuoden verran. Sanna tuli Lahden suunnistajien toimistosihteeriksi reilu vuosi sitten ja suunnistukipinä tarttui innostuneesta toimiston väestä. Aviomies Antti oli kohtuullisen helposti ylipuhuttavissa touhuun mukaan.

Sanna ja Antti Halme, suunnistava pariskunta Lahdesta.

Sanna ja Antti Halme, suunnistava pariskunta Lahdesta.

– Suurimpana huolena on, että pysyykö pää jalkojen tahdissa, sanoi vankan kestävyystaustan omaava Antti. Myös metsään syntyvät letkat ja polut voivat häiritä suoritusta.

– Annoinkin Antille äsken ohjeen, jotta kaikkia mäkiä ei tarvitse ylittää, vaikka siitä polku menisikin, nauroi Sanna – yhden Jukolan konkari. Sannan mielestä tunnelma jo puomilla ennen omaa suoritusta oli mahtava. Todennäköisesti suunnistava pariskunta nähdään tulevissakin Jukoloissa.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti