Media

Yleisinfoa tapahtumasta tiedotusvälineille

Jukolan viesti on huippusuunnistustapahtuma, jonka tuloksista ja tunnelmista ollaan kiinnostuneita niin Suomessa kuin ulkomailla. Jämsä-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee Jämsässä Jämsänkoskella Myllymäen alueella. Edellisen kerran Jämsän lähialueilla järjestettiin Jukolan viesti 1978. Tuolloin kilpailtiin Kuoreveden Hallissa. Kyseinen tapahtuma oli historiallinen, sillä tuolloin suunnistettiin kautta aikojen ensimmäinen Venlojen Viesti.

Paljon on vettä virrannut sen jälkeen Jämsänjoessa, sillä vuoden 2013 Jukolan Viesti on järjestyksessää jo 65:s. Venlojen viesti suunnistetaan 36:nen kerran.

Jukolan viesti on paitsi maailman suurin suunnistusviesti myös Suomen suurin urheilutapahtuma. Odotettavissa on toivottavasti tiukka taistelu mestaruudesta. Siitä taistelee arviolta 15 000 suunnistajan joukko.

Haluatko tietoa Jämsä-Jukolasta?

Kun suunnistajat etsivät otsa hiessä rasteja metsässä, mediaväki tekee tapahtumassa työtään. Jotta tiedotusvälineiden edustajien työ sujuisi mahdollisimman hyvin, viestintätiimimme palvelee niin ennen kilpailua, sen aikana, kuin sen jälkeenkin. Yksi suuri osa työstämme on kertoa tapahtuman järjestelyistä. Tiedotteet löytyvät näiltä nettisivuilta. Saat tiedotteet myös sähköpostiisi, kun ilmoittaudut median sähköpostilistalle. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Mikko Lindroos. Lähetä sähköpostia osoitteeseen mikko.lindroos@jukola.com niin saat uusimmat kuulumiset sähköpostiisi.

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti