Toimitsijatiedotteet

Toimitsijatiedote 6 / 2013

Hei,

Jämsä-Jukolan h-hetki lähenee päivä päivältä. Järjestelyissä on ollut hyvä pöhinä päällä ja parhaillaan tehdään viimeisiä silauksia. Pian päästään toteuttamaan mittavan valmistelu-urakan aikana tehtyjä suunnitelmia. Tulossa on reipas Jukola-juhla, jota mahtavan moni on innolla tekemässä! Nyt meitä toimitsijoita on huikeat 1545 henkilöä.

Kenraaliharjoitus

Kenraaliharjoitus järjestetään ke 12.6. klo 17.00 alkaen kilpailunjohtajan avauksella. Eri valiokunnan harjoittelevat omia toimiaan tällöin, joten paikalla olo suotavaa. Talkoolaisille tarjotaan kahvit ja ruoka kilpailukeskuksen pääruokalassa. He myös tiedottavat kenraaliharjoituksen tarkemmasta ohjelmasta.

Lisätietoja kenraaliharjoituksesta:

/toimitsijat/ajankohtaista-infoa-toimitsijoille/

Kenraaliharjoitukseen autolla saapuessasi 12.6. noudata VIP/Media pysäköintiopasteita. Liikenne- ja turvallisuusvaliokunnan porukat saavat oppia pysäköinnin järjestelyistä ja samalla pääset lähelle kilpailukeskusta.

Mikäli sinulla ei ole kenraaliharjoituksessa oman valiokunnan tehtävää kello 17:15-18:30, tule mukaan lähdön harjoitteluun. Kokoontuminen ylikulkusillan liepeillä jäähallin pohjoispäässä. Harjoituksessa ei tule hiki, eikä lähdetä suunnistamaan paria askelta pidemmälle. Tässä harjoitellaan vain lähdön kuulutuksia ja kartan jakamista kilpailijoille.

Liikenne 14. – 16.6.

Kenraaliharjoituksessa ei tarvitse olla toimitsijapysäköintilippua. Tämä lippu tarvitaan 14. – 16.6. (pe-su) välisenä aikana. Ennakkoon tilatun toimitsijalipun voi noutaa toimitsijainfosta kenraaliharjoituksen yhteydessä. Huomaa, että varsinaisena tapahtumaviikonloppuna toimitsijoiden pysäköinti tapahtuu eri alueille kuin kenraalissa. Seuraa toimitsijaopasteita ja liikenteen ohjaajien merkkejä, niin löydät toimitsijapysäköintiin. Pyri käyttämään Jukolaan tullessasi kimppakyytejä ja erityisesti Jämsästä tulevaa maksutonta kisabussia, koska toimitsijapysäköintipaikoista on pulaa. Toimitsijapysäköintipaikat on tarkoitettu ensisijaisesti talkoolaisille, jotka tulevat Jämsän rajojen ulkopuolelta. Toimitsijapysäköintilipulla ei ole oikeutettu ajamaan muualle pysäköintiin kuin toimitsijapysäköintiin, joka on ilmainen. Varsinaiset henkilöautopysäköinnit ovat maksullisia myös toimitsijoille.

Paikallisten kannattaa suosia kävelyreippailua ja pyöräilyä. Pyöräparkki sijaitsee kilpailukeskuksessa. Mahdollista on myös käyttää järjestäjän linja-autokyyditystä. Tämä vuoro etenee reittiä Himos – Jämsän linja-autoasema – rautatieasema – Auvilan pysäkki Koskentiellä – kilpailukeskus. Aikataulu Jämsä-Jukolan nettisivuilla

/kilpailuinfo/jukolaliikenne/

Toimitsijahuolto

Kilpailukeskuksen läheisyydessä Myllymäen alakampus-alueella sijaitsee toimitsijoiden majoitus- ja levähdystilat, ruokailu sekä toimitsijainfo. Toimitsijainfossa jaetaan talkoolaisten nimikortit, t-paidat, lippikset / putkihuivit, maksulliset toimitsija-asut sekä muu materiaali.

Toimitsijainfo avoinna:

ma 10.6. klo 14 – 20

ti 11.6. klo 14 – 20

ke 12.6. klo 12 – 22

to 13.6. klo 12 – 20

pe 14.6. klo 10 – 22

la 15.6. klo 07 – 24

su 16.6. klo 00 – 16

Rakennustalkoisiin osallistuvat pitkämatkalaiset voivat majoittua alakampuksen luokkatiloihin lattiamajoitukseen ja kilpailuviikonloppuna muutkin valiokunnittain jaettuihin luokkiin. Varaa mukaan patja ja makuupussi.

Erityisruokavaliota tarvitsevat ilmoittautukaa hetimiten Riitta Saloselle, riitta.salonen@jamsa.fi

Liitteenä olevassa toimisijatiedotteessa (pdf) näkyvälle kartalle on merkitty kilpailukeskus, toimitsijainfo, toimitsijaparkki Jukola viikonloppuna ja toimitsijaparkkiin tapahtuva opastus.

Apuvoimia tarvitaan

Tarvitsemme kilpailuviikonlopulle ennakoidun ruuhkahuipun ajalle vielä henkilöitä liikenteenohjaukseen. Jos sinulla ei ole omassa kilpailuviikonlopun tehtävässäsi talkootyövuoroa lauantaina 15.6. kello 10:00 noin 14:00 ja voisit auttaa liikenneporukkaa, ole yhteydessä Jenni Sabeliin, soittamalla 050-3822315 (mielellään iltaisin) tai sähköpostilla jenni_sabel@hotmail.com. Toki voit vielä kysyä mukaan myös uusia talkoolaisia!

Apu on tarpeen myös järjestyksenvalvontatehtävissä. Jukolan viesti on reipas ja iloinen urheilutapahtuma eikä varsinaista järjestystä tarvitse pitää. Iso tapahtuma edellyttää kuitenkin tietyn määrän henkilöitä myös siinä tehtävässä. Järjestysmieskortti ei ole pakollinen. Jos tunnet henkilöitä, jotka voisivat vielä lähteä mukaan järjestelytehtäviin tai itse pystyisit tässäkin tehtävässä jossain välissä auttaa, ole yhteydessä Markku Kiveen, puhelin 050-3263343.

Toimiminen kilpailuviikonloppuna

– hae ennakkoon toimitsijamateriaali toimitsijainfosta (toimitsijakortti, t-paita, lippis/putkihuivi ja muu materiaali)

– tutustu ennakkomateriaaliin, kilpailuohjeisiin ja muuhun asiaan liittyvään tietouteen

– ole ajoissa paikalla ennen työvuorosi alkua

– ilmoita mahdollinen sairastumisesi valiokuntasi vetäjälle tai ryhmänjohtajallesi, älä tule sairaana talkoisiin

– ota mukaan säänmukainen varustus. Yöllä voi olla kylmä, joten pitkät kalsarit jalkaan ja fleecepaitaa ylle. Suomen kesä on kaunis, mutta joskus sateinenkin.

– huolehdi nestetasapainosta. Vesipulloa voi täydentää kilpailualueen vesipisteillä.

– yöllä on pimeää, joten taskulamppu mukaan

– jokaisella on velvollisuus puuttua vaaralliseen toimintaan tai ainakin ilmoittaa asiasta eteenpäin

– tule paikalle iloisin ja reippain mielin!!!

Televisioita myytävänä

Jukolassa on käytössä 15 vuokratelevisiota ja ne on tarkoitus tapahtuman jälkeen myydä talkoolaisille.

Seuraavassa tietoja televisioiden myyntiä varten

* 3 kpl 40 tuuman Samsung, myyntihinta 495 euroa

* 12 kpl 27 tuuman Samsung, myyntihinta 195 euroa

Talkoolaiset voivat ilmoittaa halukkuutensa ostaa em. televisioita sähköpostitse suoraan osoitteella

kone-center@jamsankonecenter.fi

Sähköpostiin maininta ”Jämsä-Jukola 2013/televisiot.

Terveisin

Tommi Kuronen, Jämsä-Jukola, työvoimapäällikkö, talkoolaiset.2013@jukola.com

Toimitsijatiedote jaetaan talkoorekisteriin ilmoittautuneille sähköpostilla. Yleinen tiedote tulee noin kerran kuukaudessa ja se on myös nähtävissä internet sivulla

www.jukola.com/2013/ toimitsijat kohdassa. Valiokunnat lähettävät tiedotteita omista tarkennetuista tehtävistään.

”Suunnista elämäsi tarinaan

Tiedotteet pdf-muodossa:

Jukola toimitsijatiedote lokakuu 2012

Toimitsijatiedote marraskuu 2012

Toimitsijatiedote joulukuu 2012

Toimitsijatiedote 1#2013

Toimitsijatiedote 2#2013

Toimitsijatiedote 3#2013

Toimitsijatiedote 4#2013

Toimitsijatiedote 5#2013

Toimitsijatiedote 6#2013

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti