Akkreditointi

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita Jämsä-Jukolaan. Työskentely mediatiloissa edellyttää akkreditoitumista. Akkredioitumalla tapahtumaan sinulla on mahdollisuus varata itsellesi langaton tai langallinen internet-yhteys, pysäköintilupa sekä photo-liivi kuvausalueelle pääsyä varten.

Median akkreditointi Jämsä-Jukolaan tapahtuu 3.5-31.5. välisenä aikana. Tapahtumaan akkreditoidutaan ohessa olevalla sähköisellä lomakkeella. Jotta akkreditointisi hyväksytään, pitää lomake täyttää oikein, eli kaikkiin kohtiin pitää vastata. Akkreditointisi käsitellään pikimmiten, kun se on saapunut perille.

Järjestelyorganisaatio päättää, että hyväksyykö se akkreditoinnin vai ei. Lomakkeen täyttäminen ei takaa automaattista hyväksyntää. Hyväksytyille lähetetään tieto hyväksynnästä ja infopaketti tapahtumasta postitse toukokuussa/kesäkuun alkupuolen aikana.Myös heihin, joiden akkreditointi hylätään, ollaan yhteydessä.

Akkreditointi on tarkoitettu vain ja ainoastaan sellaisille median edustajille, jotka saapuvat Jämsä-Jukolaan työskentelemään. Huomaathan, että kuvaajaliivejä ei riitä lainattaviksi kaikille halukkaille. Niinpä on kohteliasta olla sellaista pyytämättä, jos tiedät, että et kuvaa mediarasteilla. Liivi on palautettava järjestelyorganisaatiolle, joten sitä ei saa matkamuistoksi.

Muistathan ilmoittaa, jos tarvitset pysäköintilippua! Sen järjestäminen ruuhkassa voi olla hankalaa. Mediakeskuksessa on työskentelytilaa noin 80 toimittajalle kerrallaan.

Lisätietoja akkreditoinnista antaa Mikko Lindroos. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 325 2826 ja sähköpostitse osoitteesta mikko.lindroos@jukola.com.

Akkreditointi on päättynyt.

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti