Jämsä-Jukola kutsuu ilmoittautumaan

Suunnista elämäsi tarinaan!

Jämsä-Jukolan 2013 kilpailukutsu on julkaistu. Se löytyy Jämsä-Jukolan internet-sivulta kohdasta kilpailuinfo. Kilpailukutsussa on tärkeää informaatiota ilmoittautumiseen liittyen. Katso kilpailukutsun lisäksi ajankohtaisista ”Huomioitavaa Jämsä-Jukolaan ilmoittautumisessa”. Kilpailukutsu on julkaistu myös suunnistajalehden numerossa 10/2012.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Jämsä-Jukola internet-sivustolla yläpalkin kilpailuinfo valikossa, kohdassa ilmoittautuminen. Ilmoittautumisessa tarvittavat tunnukset lähetetään joulukuussa sähköpostitse seuroille ja yhteisöille, jotka osallistuivat viime vuonna Valio-Jukolaan. Mikäli tunnuksia ei ole, saa ne rekisteröitymällä ilmoittautumisjärjestelmään.

Ilmoittautumispäivämääriä on hieman aikaistettu edellisistä vuosista. Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä normaalilla osanottomaksulla on 8. toukokuuta 2013. Ilmoittautuminen osanottomaksuineen kannattaa suorittaa ajoissa. Osanottomaksu on porrastettu maksupäivän mukaisesti.

Jukolan 7-osaisessa viestisuunnistuksen joukkuekilpailussa tavoitellaan ”Viertolan Härkä” -kiertopalkintoa. Jukolan viestiin voivat osallistua sekä miehet että naiset. Sen sijaan ”Venlan lautanen”-nimisestä kiertopalkinnosta voivat kisailla ainoastaan naisjoukkueet. Venlojen viestillä on neljä osuutta.

Jämsä-Jukola viestisuunnistuskilpailu on 15.–16.6.2013 Jämsän Myllymäessä. Jämsä-Jukola on järjestyksessään 65. Jukolan viesti ja 36. Venlojen viesti. Kilpailujärjestelyistä vastaa Jämsän Retkiveikot ry.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti