Jämsä Jukola bjuder in till anmälningar

Jämsä-Jukolas 2013 tävlingsinbjudning är publicerad. Den hittas på Jämsä-Jukolas hemsida under tävlingsinformation. I inbjudningen finns viktig information om anmälningarna. Utöver inbjudningen aktuellt från ”Observera vid anmälning till  Jämsä-Jukola”. Inbjudningen till tävlingen är även publicerad i orienteriartidningen  10/12.

Anmälning görs elektroniskt på Jämsä-Jukolas hemsida på menyradens tävlingsinformation. De lösenord som behövs för anmälningen skickas med e-post under december till alla de som deltog i Valio-Jukola förra året. Om du saknar lösenord kan de fås genom att registrera i anmälningssystemet.

Anmälningstiden är något tidigarelagda jämfört med tidigare år. Sista anmälningsdag med normal anmälningsavgift är 8 maj 2013. Anmälning och betalning av deltagaravgift bör göras i god tid.  Deltagaravgiften är stegvis ökande beroende av betalningsdatum.

I den orienteringskaveln med 7 delsträckor tävlar man om vandringspriset ”Viertolan Härkä”. I Jukola kaveln kan både män och kvinnor delta. Däremot är priset ”Venlan lautanen” endast öppen för kvinnor. Det är fyra delsträckor i Venlastafetten.

Jämsä-jukola orienteringstävlingen går 15-16/6 2013 i Myllymäki, Jämsä. Jämsä-Jukola är den 65.e Jukola kaveln och 36.e Venla-kaveln. Arrangör är Jämsän Retkiveikot ry.

« Tillbaka

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti