Huvudsammarbetsparter

porvoo-200px-trans

Borgå – sköna stunders stad

Borgå är Finlands äldsta stad efter Åbo och ligger bara 50 kilometer öster om Helsingfors. Gamla stan i Borgå med sina strandbodar är ett av de mest fotograferade nationallandskapen i Finland och en ständig favorit bland turister.

Turister kommer varje år för att beundra de färggranna trähusen och gå längs de smala kullerstensgatorna, för att njuta av caféernas och restaurangernas utbud, shoppa i chokladaffärer och småbutiker, medan många slappnar av i Nationalstadsparken som omfattar hela ådalen. I Borgå förevigas stämningsfulla stunder som man minns länge efteråt.

Borgå charmar människor och de återvänder gång på gång. Många har blivit så förälskade att de har bosatt sig i Borgå, drömmarnas hemstad, där det bor över 50 000 Borgåbor.

 

Läs mera på adressen: borga.fi

 

S-market VBO

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag är ett i Nyland och på Åland verksamt självständigt handelslag, som ägs av sina ägarkunder.

Handelslaget idkar daglig- och bruksvaruhandel, försäljning av trädgårdsartiklar och blommor, trafikbutiksverksamhet, bränslehandel och restaurangverksamhet. Handelslaget har över 50 verksamhetsställen på sitt område och dessutom landsomfattande och lokala samarbetspartner. Varuboden-Osla är en betydande arbetsgivare på sitt verksamhetsområde med cirka 1300 professionella anställda inom sin bransch.

Den regionala och samhälleliga verksamhetsformen framgår ur Varuboden-Oslas sätt att ta hänsyn till sina cirka 58 000 ägarkunder. Enligt principerna för andelsverksamheten använder Varuboden-Osla resultatet av affärsverksamheten till fromma för sitt verksamhetsområde och sina ägarkunder. Som partner har Varuboden-Osla valt företag, organisationer och evenemang som är viktiga inom verksamhetsområdet.

 

Läs mera på adressen: varuboden-osla.fi