Tältplatserna publiserade

Tältplatserna finns under Tävlings information

Följ med tävlingen

Tävlingen kan följas på många olika sätt. Precis före tävlingen, länkar till speaker ljud, GPS-tracking, Online-resultat och live-sändning från skogen kommer att öppnas på tävlingens websidor. De senaste nyheterna kommer att publiceras på första sidan av tävlingens websidor.

Lagen i GPS-uppföljning har publicerats

Under Tävlings information och GPS anvisningar har det publicerats lagen som är med i GPS-uppföljning, anvisningar för GPS-uppföljning samt information om användning av egna GPS-apparater.

Test orienteringen och den sista veckan i förberedelserna för TC

Nuorten Jukola 2012 provlöpningar arrangerades i vackert väder på onsdagskvällen. Bland annat bankontrollanten Jukka Suominen och gästvärden Olli Mäkipää sprang två av tävlingsbanorna. Tävlingskontrollanten Ilkka Saarimäki besökte alla kontroller och var jättenöjd; “Det ska vara äkta orientering då det finns … Lue lisää

Orienterarbanken öppnad

Nu kan du anmäla ditt intresse att löpa i Ungdomens Jukola eller söka en löpare till ditt lag. Orienterarbanken

Anmälningssystemet har öppnats

Anmälningssystemet har öppnats! Kom ihåg att boka logi, Emit-brickor och andra tillägstjänster under anmälningsprocessen. Välkommen!

Jarkko Nieminen beskyddare för Ungdomens Jukola

Jarkko Nieminen är beskyddare för Ungdomens Jukola. Av denna anledning besökte Nieminen Virmo under en semester på en kylig, första söndagen i juni. – Unga människors deltagande vid sportevenemang är viktigt och kära för mig. Jag uppskattar en hel del … Lue lisää

Träningsmöjligheter

Mera information om träningsmöjligheter har publicerats

Inbjudan har publiserats

Inbjudan har publicerats.