Noin 150 median edustajaa seuraa Jukolaa

 

Tukholmalainen Lars Ronnols on kuvaava suunnistusmies

Mikko Lindroosin vetämä Jämsä-Jukolan mediakeskus palvelee noin 150 akkreditoitunutta tiedotusvälineiden edustajaa.– Ulkomaalaista mediaväkeä on yhteensä noin 40, ainakin Ruotsista, Norjasta, Italiasta, Latviasta, Sveitsistä, Liettuasta ja Venäjältä, Lindroos kertoo.

Tukholmasta Jämsään saapunut Lars Ronnols keskittyy valokuvaamiseen. – Avustan freelancerina useita tukholmalaisia pikkulehtiä, hän kertoo. Ronnolsilla on vahva omakohtainen tausta tapahtumasta, sillä kilpasuunnistajana hän muistelee sijoittuneensa Jukolassa parhaimmillaan noin sijalle 30 Lidingön riveissä. Jämsässä miehellä riittää paljon henkilökohtaistakin jännitettävää, sillä hänen vaimonsa, tyttärensä ja poikansa osallistuvat kisaan Täby OK:n väreissä. Yksi tytär on myös OK Linnen riveissä.

– Ruotsalaisjoukkueista Linne on hyvä, samoin Domnarvet ja Simone Nigglin ankkuroima OK Tisaren, jonka laitoin seuramme sisäisessä veikkauksessa voittajaksi. Miehissä veikkasin voittajaksi Kalevan Rastia kuten moni muukin. Lars Ronnols kertoo, että Ruotsin päälehdissä suunnistus jää varsin vähälle huomiolle, kun taas paikallislehdissä juttuja on paljonkin. – Itse olen kasvanut Taalainmaalla jossa suunnistuksesta kirjoitettiin tosi paljon, hän sanoo.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti