Toukokuussa järjestetään talkoolaisille suunnattuja koulutuksia 

Kaikille talkoolaisille tarkoitetut koulutukset käynnistyivät jo huhtikuun puolella. Toukokuussa on kuitenkin vielä kaksi koulutuspäivää, joissa aluksi ohjeistetaan kaikkia talkoolaisia koskevista yleisistä asioista. Yleisen osion jälkeen osa valiokunnista käy läpi oman valiokunnan asioita. Valiokunnat ovat kutsuneet omat talkoolaisensa koulutukseen.
Lauantain 19.5. klo 10 alkava koulutus on suunnattu Liikenne- ja turvallisuusvaliokunnan, Viestintävaliokunnan sekä Talous- ja markkinointivaliokunnan talkoolaisille. Torstaina 24.5. klo 18 kokoontuvat puolestaan Ravintola-, Kilpailu-, IT- ja Areenatuotantovaliokuntien talkoolaiset.
Jos talkoolainen on estynyt osallistumaan koulutukseen oman valiokunnan koulutuspäivänä, on hänen mahdollista käydä kuuntelemassa yleinen tieto-osuus myös toisena päivänä. Koulutukset ovat Koulutuskeskus Salpauksen tiloissa, osoitteessa Ståhlberginkatu 4, Lahti.

Talkoolaisten on mahdollista osallistua myös Asiakaspalvelukoulutukseen. Koulutus on Lahden Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama, ja siihen voi osallistua joko 21.5. tai 31.5. Koulutus on ilta-aikaan kello 17-20.

Koulutuksiin tulisi ilmoittautua etukäteen Lyyti-ilmoittautumisjärjestelmän välityksellä lähetettyjen linkkien kautta.

Valiokunnat saattavat järjestää myös valiokunnan omia koulutuksia, jotka ovat suunnattuja valiokuntien talkoolaisille. Niistä tiedotetaan talkoolaisille sähköpostitse.