Kooveen suunnistajat treenaamassa Jukolaan

11 Kooveen suunnistajaa oli viime viikonloppuna managerinsa Raimo Arvolan johdolla tutustumassa tulevan Jukolan harjoitusmaastoihin.

Viikonlopun mittaisella leirillä olivat mukana viime vuoden voittoisasta Jukola-joukkueesta Jani Lakanen, Jani Myllärinen sekä Lauri ja Timo Sild. Lisäksi treenaamassa oli muun muassa vuoden takainen viestisuunnistuksen Suomen mestari Jarno Parkkinen. Tämän vuoden Venla-edustuksesta vastasivat Miia Niittynen sekä Karoliina Ukskoski.

Ohjelmassa oli lauantaina aamupäivällä kooveelaisten itse suunnittelema suunnistusharjoitus. Päämääränä oli tehdä treeni maastonosassa, jossa ei ole muita suunnistajia eikä uria maastossa. Kisajärjestäjien harjoitusradat jäivät tarvittaessa myöhempään omatoimiseen harjoitteluun.

Kysyttäessä miesten joukkueen tavoitteista ensi vuodelle Jani Lakasen mukaan Jukolan voitto on mahdollista suoritukseen hyvin keskittymällä, jolloin rastit “nassahtavat kohdilleen”.

Naisten edustusjoukkue oli viime vuonna sijalla 4. ja ensi vuonna seuran tavoite on Raimo Arvolan mukaan olla kärkeä hämmentämässä.

Lauantai-iltana ryhmän ohjelmassa oli yösuunnistusharjoitus Santaveräjällä. Kooveen seuraava Jukola-leiri on loka-marraskuussa jälleen Hollolan suunnalla.