Aikuisille suunnattu Jukola-koulu alkaa elokuussa 2017

Lahti–Hollola Jukolan organisaatio järjestää aikuisten suunnistuskoulun syksyllä 2017 ja keväällä 2018. Koulussa annettavan opetuksen ja ohjauksen kautta voi saada suunnistuksen perustaidot ja valmistautua vaikkapa osallistumaan Lahti–Hollola Jukolaan kesäkuussa 2018 yhdessä maailman parhaiden suunnistajien kanssa.

Koulutus sopii hyvin esimerkiksi työpaikka-, harrastus- ja kaveriporukoille. Yhtä hyvin se sopii kenelle tahansa suunnistuksesta kiinnostuneelle. Jukolaan pääsee osallistumaan myös suunnistajapankin kautta, vaikka omaa joukkuetta ei olisikaan.

Opetus koostuu sekä teoriaharjoituksista että käytännön harjoitusosista pätevien kouluttajien ohjauksessa. Harjoitukset pidetään Jukola-tyyppisissä maastoissa lähialueilla. Koulutukseen voi osallistua joko koko jaksoon syksy -17 ja kevät -18 tai vain toiseen niistä.

Jukola-koulu alkaa 15.8.2017 Lahdessa Tapanilan ulkoilumajalla ja kevään jakso 17.4.2018. Tarkempi ohjelma ja harjoituspaikat päivitetään Jukolan nettisivuille.

Myös Helsingin Suunnistajat järjestävät kevään ja syksyn 2017 aikana Jukola-koulun. Siitä tarkemmat tiedot löytyvät heidän nettisivuiltaan.

Seppo Jokipelto

Artikkelin kuva: Jarmo Rantanen