Viikko aikaa ilmoittautua Louna-Jukolaan!

Tänään on tasan viikko normaalihintaisen Louna-Jukolan ilmoittautumisen päättymiseen. Tarkalleen takaraja tulee vastaan ensi keskiviikkona 13.5. klo 23.59 eli käytännössä vuorokauden vaihtuessa torstaiksi. Jos siis joukkueesi ilmoittautuminen on vielä tekemättä, on nyt juuri oikea aika reagoida ja hoitaa homma!

Louna-Jukolan osallistumismaksut on porrastettu päivämäärien mukaan. Tämän normaalihintaisen ilmoittautumisen päätyttyäkin on mahdollista päästä starttiviivalle, joskin korotetulla osallistumismaksulla. Mikäli joukkueesi tarvitsee vuokra-Emit-kortteja, on niiden määrä ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Myös kaikki kilpailukeskuksessa ja kouluilla tapahtuva majoitus sekä tuulisuojapaikat on varattava ja maksettava varauksen yhteydessä ensi keskiviikkoon mennessä. Sama takaraja koskee lisäksi pysäköinnin osalta linja-autoja sekä matkailuautoja ja -vaunuja. Huomaa, että majoituksen ja pysäköinnin varaamisessa ei ole korotettujen osanottomaksujen kaltaista ”jatkoaikaa”. Kaikki maksut suoritetaan ilmoittautumisen/varaamisen yhteydessä verkkomaksua käyttäen.

Kuopio-Jukolaan 2014 osallistuneille seuroille ja yhteisöille on lähetetty tunnukset sähköpostitse marras-joulukuussa 2014. Kadoksissa olevia tunnuksia voi tiedustella sähköpostitse Louna-Jukolan toimistosta: info.2015@jukola.com.

Uusia seuroja, työpaikkajoukkueita ja kaveriporukoita pyydetään luomaan käyttäjätunnus hyvissä ajoin rekisteröidyttyään ilmoittautumisjärjestelmään kirjautumissivun kautta. Uusi käyttäjätunnus menee ensin toimiston hyväksyttäväksi, joten sen käyttöön saaminen saattaa ruuhkasta riippuen kestää tovin. Ole siis liikkeellä ajoissa!

Ilmoittautumisesta ja maksuista voit lukea tarkemmin kilpailukutsusta.

Kuva: Tarmo Korhonen / Jämsä-Jukola 2013.

Kuva: Tarmo Korhonen / Jämsä-Jukola 2013.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit