En vecka kvar att anmäla sig till Louna-Jukola!

Idag är det jämnt en vecka kvar att anmäla sig till Louna-Jukola för normalpris. För att vara exakt så stiger priset först vid dygnsskiftet till torsdag, alltså 13.5. kl. 23.59. Ifall ditt lag inte ännu anmält sig så skulle det vara dags att reagera och fixa saken!

Anmälningsavgiften till Louna-Jukola är graderad, och stiger enligt datum. Det är ändå möjligt att stå vid startlinjen fast laget inte anmälts före 14.5., dock till ett högre pris. Ifall ditt lag behöver låne-Emit-kort skall antalet meddelas i samband med anmälan.

Även förläggning i TC och skolorna samt vindskydd skall reserveras och betalas i samband med reservering senast nästa onsdag. Samma gäller även bussar och husbilar samt -vagnar för parkeringens del. Gällande förläggning och parkering är bokningstiden inte ”förlängd” efter den 13.5. Alla avgifter betalas i samband med anmälan via internettjänsten.

Inloggningsnamn samt PIN-kod har under november-december 2014 skickats via e-post till de föreningar och sammanslutningar som deltog i Kuopio-Jukola 2014. Man kan fråga efter eventuella borttappade eller bortglömda inloggningsnamn och/eller PIN-kod från Louna-Jukolakontoret: info.2015@jukola.com.

Nya föreningar, arbetsplatslag och kompisgäng ombeds skapa en användarkod i god tid efter att ha registrerat sig via inloggningssidan. De nya inloggningsuppgifterna skall först godkännas av kontoret, så ibruktagningen kan beroende på kontorets belastning ta en stund. Var alltså ute i god tid!

Du kan läsa mer om anmälan och avgifter i tävlingsinbjudan.

Kuva: Tarmo Korhonen / Jämsä-Jukola 2013.

Foto: Tarmo Korhonen / Jämsä-Jukola 2013.

« (suomi) Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit