Louna-Jukolan järjestelyt jo pitkällä

Näin Kuopio-Jukolan h-hetken lähestyessä on hyvä tilaisuus päivittää myös Louna-Jukolan kuulumisia ja siirtää ajatuksia hetkeksi ensi vuoteen. Pian voimme todeta, että Louna-Jukolan kesäyön seikkailuun on tasan vuosi aikaa, ja siitä alkaa lähtölaskenta vuoden 2015 Venlojen ja Jukolan viestiin Varsinais-Suomessa.

Louna-Jukola kilpaillaan nimensä mukaisesti Lounais-Suomessa. Kilpailukeskus sijaitsee Paimiossa aivan Turku-Helsinki-moottoritien läheisyydessä, joten kulkuyhteydet Louna-Jukolaan ovat mitä parhaimmat. Sijainti on otollinen myös laivamatkustajille.

Vuoden 2015 Jukolan viestin järjestäjiä ovat Paimion Rasti ja Turun Suunnistajat, jotka yhteisin talkoovoimin järjestävät suunnistuskansan suosikkitapahtuman.

Louna-Jukolan kilpailuvalmistelut ovat pitkällä. Alustavaa työtä on tehty jo muutama vuosi, ja pian on alkamassa työntäyteisin viimeinen vuosi. Eri valiokunnat ovat tehneet suunnittelutyötä hyvälle mallille, ja vähitellen voidaankin aloittaa suunnitelmien toteuttaminen.

Kilpailukeskuksen muoto on alustavasti hahmoteltu, sopimuksia ja yhteistyökumppanuuksia sovittu, ruokajärjestelyistä tehty laskelmia ja – mikä tärkeintä – ratamestarityö on pitkällä. Talkoovoimia on kerätty runsas joukko, ja ajatuksemme ovat kirkkaina kohti ensi vuoden Louna-Jukolaa.

Tavoitteemme on järjestää onnistunut suunnistustapahtuma varsinaissuomalaisissa maastoissa ensi kesänä tarjoten haasteita huippujoukkueille sekä unohtumaton seikkailu kesäyössä jokaikiselle osallistujalle.

Sloganimme on ”Jokainen on voittaja”. Olipa kyseessä huippujoukkue, harrastelija, kuntoilija, firmajoukkue, perhejoukkue, kokenut, nuori, vanha tai aloittelija, haluamme tehdä jokaiselle Louna-Jukolasta ikimuistoisen suunnistuselämyksen. Me käärimme nyt hihat ihan ylös asti ja jatkamme töitä kohti ensi kesää. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Louna-Jukolaan 2015!

Jukola2015_ennakko

Kuvat: Heikki Silvennoinen

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit