Ilmoittautuminen Louna-Jukolaan on avattu!

Ilmoittautumisen avautuminen on merkittävä tapahtuma Louna-Jukolalle, sillä kunnianhimoisena tavoitteenamme on järjestää kaikkien aikojen suurin Jukola. Uskomme vahvasti 17 000 suunnistajan rajan rikkoutumiseen. Toistaiseksi suurin osanottajamäärä on ollut Vantaan Valio-Jukolassa vuonna 2012, jolloin osallistujia oli yhteensä 16 667. Louna-Jukolan etuna on erityisesti loistava sijainti Turku–Helsinki-moottoritien vieressä sekä viime vuosiin verrattuna aavistuksen loivapiirteisempi ja kulkukelpoisuudeltaan kuntoilijoille sopiva maasto.

Louna-Jukolan toinen selkeä tavoite on kuntosuunnistajien rohkaiseminen mukaan Venlojen ja Jukolan viesteihin. Pyrimme kasvattamaan kuntoilumielessä mukana olevien osallistujien määrää. Konkreettisesti tämä tarkoittaa 80 uuden harrastajajoukkueen mukaan saamista Varsinais-Suomesta. Venlat ja Jukola ovat hienoja tapahtumia siinä mielessä, että ne yhdistävät huippu-urheilun ja kuntoilutapahtuman sulavasti. Metsässä samoja rasteja etsivät yhtä lailla maailman huippusuunnistajat ja aloittelevat kuntosuunnistajat. Jukolan viesti on kaikille ja siksi sloganimme onkin: ”Jokainen on voittaja!”

Syksyn aikana järjestetyt suunnistuskoulut olivat menestys ja saimme niiden avulla lajin pariin monta uutta kuntoilijaa. Suunnistuskouluissa koottiin myös kokonaisia Jukola- ja Venla-joukkueita. Hyvän palautteen ja suosion takia tulemme järjestämään kevään aikana lisää suunnistuskouluja. Vetäjinä suunnistuskouluissa ovat toimineet järjestävien seurojen edustussuunnistajat.

Suunnistuskoulujen tukena toimivat kuntosuunnistukset – esimerkiksi talven aikana lauantaiset Turun Suunnistajien järjestämät TalviRastit ovat keränneet viikoittain yli 200 osanottajaa kuntosuunnistamaan. Turun seudulla on siis menossa jo nyt pienoinen suunnistusbuumi, ja me pyrimme tukemaan sitä entisestään. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita lajin pariin – ja vielä on hyvin aikaa ottaa suunnistustaito haltuun ja ilmoittautua Venloihin tai Jukolaan 2015!

***

Susi Training Center @kisakallio on ensimmäinen ilmoittautunut Jukola-joukkue! Koripallolle uusi aluevaltaus? Susi Training Center @Kisakallio

susijengi_logo

Ilmoittaudu tästä

Kilpailukutsu

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit