Vielä ehtii shoppailla Jukola-kaupassa

 

Jukola-kaupassa on ollut tarjolla myös paikallisten käsityöläisten omia tuotteita.

Jämsä-Jukolan lähestyessä päätöstään, myös Jukola kaupassa on hiljaisempaa. Asiakkaita kaupalle on kuitenkin riittänyt hyvin koko viikonlopun ajan. Jukola-kauppa on saanut positiivista palautetta erityisesti siitä, että sen ulkoisessa ilmeessä on huomioitu ympäristö ja, että se on sisustukseltaan oikea kauppa, ei vain tavaroita pöydillä. 

– Jukolakaupassa miltei kaikkia saatavilla olevia Jukola-tuotteita tuotteita on mennyt suht tasaisesti, Tiina Mäki kertoo. T-paidoista värinä neonkeltainen yllätti suosiollaan, ja ne lopuivatkin ensimmäiseksi. Lasten suunnistus Äijä t-paidat ovat olleet erityisesti lasten itsensä mieleen. Jäljellä olevia t-paitoja myydään parasta aikaa alennettuun hintaan. 

 

Kompassipipoja ja lakuja on ostettu Jukola-kaupasta runsaasti, samoin Jukola postimerkkiä kortteineen. Paikallisten käsityöläisten omat tuotteet ovat myös kiinnostaneet asiakkaita. Viimeisen kännykkäpussin Jukola-kaupasta vei mukanaan oriveteläinen Olavi Kinnunen. Olavi itse on ollut viikonlopun töissä Suunnistajankaupassa, jossa hänen kertomansa mukaan on myös käynyt kova vilske.

 

Olavi Kinnunen hankki itselleen Jukola-kaupasta viime hetkillä kännykkäpussin.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti