Talkoointoa toimitsijainfossa!

Toimitsijainfossa 6.3.

Yhteensä noin 300 Jämsä-Jukolan talkootöistä kiinnostunutta henkilöä osallistui ensimmäiseen, 6.maaliskuuta Jämsänkosken Myllykallion koululla järjestettyyn yhteiseen toimitsijainfoon.  –Huolimatta siitä, että kokoonnuttiin keskellä viikkoa ja talvimyrskykin painoi päälle, oli näin suuri määrä kiinnostuneita ainakin itselleni todella iloinen yllätys, toteaa Jämsä-Jukolan työvoimapäällikkö Tommi Kuronen. Osallistujissa oli sekä jo aikaisemmin rekisteröityneitä talkoolaisia, että uutena mukaan tulleita. – Ennen tilaisuutta rekisterissämme oli noin 720 ja nyt noin 810 talkoolaista, joten selkeä piikki rekisteriin tästä syntyi, laskeskelee Tommi. – Jo illan aikana saldo karttui noin 50 uudella nimellä!

Tilaisuudessa kilpailun johtaja Jaakko Lajunen esitteli Jukolaa tapahtumana, sekä järjestelyjen tämän hetkistä tilannetta. – Suunnitelmat on tehty, ja viimeistään nyt ollaan eri osa-alueilla hyvää vauhtia siirtymässä toteutuksen puolelle, kertoi Jaakko. Hän korosti sitä, että onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi kaikenlaisia osaajia tarvitaan, ja kaikille käsipareille varmasti löytyy sopivaa tekemistä. Lisäksi hän kehotti kaikkia viemään talkooviestiä eteenpäin, sillä lisää talkoovoimaa yhä tarvitaan.

Yleisesittelyn jälkeen oli mahdollisuus päästä valiokunnittain tutustumaan tarkemmin siihen, minkälaisia tehtäviä eri valiokuntien vastuualueille ennen kisaa ja kisan aikana kuuluu. Oma toive tehtävistä ja talkoo-organisaation tehtävät saattoivat monella näin kohdata, ellei siitä tähän mennessä vielä ollut aivan varmuutta. Myös talkoovarusteita päästiin illan aikana sovittamaan.

Ilmapiiri tilaisuudessa oli käsin kosketeltavan innostunut. – Rakennusporukkaan ilmoittautuneista innokkaimmat taisivat olla jo vasara ojossa tulossa aitaa rakentamaan, naureskelee Tommi. -Tällä porukalla saamme varmasti aikaan hienot kisat!

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti