Petoteam mukana kotikisoissa

Jämsänkosken Ilveksen hiihtojoukkueen ympärille kasattu joukkue lähtee Jukolan viestiin tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Pääasiassa petoteamiläisistä koostuva HB-betoni team 1 on mukana Jukolan viestissä jo kuudetta kertaa. 

-Jukola on hieno tapahtuma ja Ilveksessä joukkueurheilu on voimissaan. Osallistuminen toimii hyvänä hengennostatuksena, kertoo Jämsän kaupungin kummiurheilija Anssi Pentsinen. – Ja nämä ovat kotikisat, lisää toisella osuudella juokseva Mikko Harju. 

Suunnistamaan lähdetään joukkueen mukaan hyvin eri lähtökohdista. Kun ankkurina juokseva Jouko Liuha on kuulunut aiemmin jopa hiihtosuunnistuksen maajoukkueeseen, toteaa vierestä Henri Jelonen lähtevänsä koitokseen ”ihan pystymetsästä.” -Vaikka lähdemmekin metsään eri lähtökohdista, lähdemme yhtenäisellä joukkueella, miehet toteavat. 

Hiihtäjistä koostuva joukkue kertoo suunnistuksen sopivan hyvin osaksi kesäharjoittelua.-Maastossa juokseminen on huomattavasti raskaampaa kuin tiellä, joten tukee hyvin hiihtoa, Liuha selvittää. 

Joukkueen lähtönumero on 431 ja se perustuu viime vuoden Jukola sijoitukseen. – Tänä vuonna sijoitusta lähdetään parantamaan ja mikäli muita hiihtäjäpainotteisia joukkueita löytyy, niin niitä lähdetään lyömään, valottaa Pentsinen joukkueen tavoitteita. – Ja Kuopiossa taas uudelleen, miehet ilmoittavat. 

Joukkueessa juoksevat edellä mainittujen lisäksi Kari Mäki ja Joonas Julkunen, jotka eivät muiden mukaan löytäneet haastattelupaikalle. -Toivottavasti pummit on nyt pummattu, muut nauravat.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti