Perhepiirissä serkulla vahvistettuna

Järvenpään Palon III-joukkue

Järvenpään Palon kolmosjoukkue koostuu perhepiiristä. Joukkueessa suunnisti äiskä Marian lisäksi perheen iskä neljä poikaa: Ukko, Olli, Otto, Oiva ja Onni. Mukaan saatiin myös poikien serkku Jussi.

Jämsä-Jukola oli joukkueelle ensimmäinen kerta tässä kokoonpanossa. Jukolaa varten serkku piti kotiuttaa maailmalta.

Nuorin veljeksistä täyttää tänä vuonna 17 vuotta. Yhteishenki tuntuu olevan loistava: rento ja reilu. Joukkue ei varsinaisesti stressannut kisasta. Valmistautumiseen riitti kaksi viimeistelyharjoitusta, joista ilmeisesti toinen oli turha. Koko joukkue oli hymy herkässä kisan jälkeen.

Perheen äiti Maria Sukura juoksi viidennen osuuden. Edellisen osuuden juoksija tuli vaihtoon ennakoitua aiemmin, koska Maria oli vielä kiristämässä nauhoja. ”Olimme liian tehokkaita”, joukkueen jäsenet toteavat pilke silmäkulmassa. Maria kertoi lasten suunnistusinnon saaneen alkunsa Oravanpolku-suunnistuskoulusta, kuten niin monen muunkin meistä.

Kysyttäessä, aikooko joukkue osallistua myös Kuopio-Jukolaan, vastaukset hajaantuu. ”Ei oteta tästä tapaa”, oli yksi veljeksistä vastannut äidilleen. Tosin maalissa tämäkin Jukolan veljes oli jo valmis harkitsemaan osallistumista.

Järvenpään Palon kolmonen sijoittui lopulta sijalle 1236.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti