Nope Team Banter mukana Jämsä-Jukolassa

Nope Team Banter kipuaa hymyssä suin kohti korkeampaa sijoitusta Jämsä-Jukolan tuloslistoilla.

Mikä joukkue: Nope Team Banter. Pääosin Edinburghin yliopistossa opiskelevista tai sieltä jo valmistuneista opiskelijoista koostuva kaveriporukka.

Tavoite Jämsä-Jukolassa: Valio-Jukolassa viime vuonna sijoitus oli 445. Tänä vuonna nappisuorituksella on sijoitus tarkoitus nostaa 300. paikkeille.

Yksi Jukolan viestin mielenkiintoisista kansainvälisistä osallistujista on Brittein saarilta Jämsään saapuva Nope Team Banter. Nuorekas joukkue koostuu Edinburghin yliopiston suunnistusseuran entisistä suunnistajista, jotka nyt niittävät kansainvälistä mainetta yhteistyökumppaninsa, suunnistushenkisen nettisivuston – Nopesportin – tukemana.

Joukkueen jäsen, puhemies ja valmennusvastaava Duncan Grassie kertoo Nope Team Banterin valmistautumisen sujuvan innolla ja värikkäästi. Osallistuimme useamman kaverin voimin vuodenvaihteessa Sprint the Bay – tapahtumaan ja suunnistuksen maailman cup -kiertueeseen Uudessa-Seelannissa.  – Jo siellä meillä oli mielessä yöosuudet, joihin on syytä valmistautua huolella ennen suunnistuskesän suurtapahtumaa. Ohjelmaan sisältyy myös muita kansainvälisiä tapahtumia: – Itse valmistaudun Jukolaan myös Romaniassa, jossa metsissä liikkuvat karhut ja villikoirat pitävät juoksuvauhdin reippaana, jatkaa Grassie pilke silmäkulmassa.

Nope Team Banterin oma kansallisperinteinen treeniohjelma sisältää myös paljon juoksua skottilaisilla nummilla ja ravinnoksi runsaasti paikallista erikoisuutta, ravitsevaa haggista.  – Tarkoituksena on yllättää kilpakaverit pystymällä kilpailupaineen alaisena nopeisiin reitinvalintoihin ja varmaan suunnistukseen. Olen  myös puhunut kavereille, että yöosuuksien miehet alkavat nukkua yönsä otsalamput päässä. Ajatukset ja energiat keskitetään kaikin tavoin suomalaismetsiin vietyjen punavalkoisten rastilippujen löytämiseen, päättää Duncan Grassie ja herättää yllättävillä vastauksillaan paljon uusia kysymyksiä kovakuntoisen skottijoukkueen todellisesta potentiaalista. Kesäkuussa se nähdään!

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti