Mistä koti Viertolan Härälle?

Jämsä-Jukola tulee olemaan vuodesta 2007 alkaen viimeinen seitsemästä viestistä, jolla ratkaistaan seuraava Viertolan Härkä –kiertopalkinnon kotipaikka.

Näiden seitsemän vuoden aikana saa seuran parhaiten sijoittunut joukkue sääntöjen mukaisen määrän pisteitä, voittajalle 25, toiselle 20 jne. Sääntöihin voi tutustua tarkemmin täältä.

Kuvassa edellinen kiertopalkinnon luovutus Kalevan Rastille Virkiä-Jukolassa vuonna 2007

Kiertopalkinnon saa omakseen seitsemän kilpailun jälkeen se seura, jonka viiden korkeimman pistemäärän summa on suurin. Mikäli kaksi tai useampi seuraa saavuttaa saman pistemäärän, voittaja on se, jolla keskinäisessä vertailussa on paras eroava sijoitus (eniten voittoja, kakkossijoja, kolmossijoja jne.).

Tällä hetkellä tulevan kotipaikan suhteen tilanne näyttää kutkuttavasti olevan kahden kauppa – Kalevan Rasti on kiinni kiertopalkinnossa 110 pisteellä ja lähellä takaa kirii Halden SK 100 pisteellä. Kun katsotaan Jämsä-Jukolassa jaettavia pisteitä, tarkoittaa tämä käytännössä sitä, että jos Kalevan Rasti sijoittuu tänä vuonna paremmalle sijalle kuin Halden, niin se voittaa kiertopalkinnon. Jos taas Halden voittaa Jämsä-Jukolan ja Kalevan Rasti on esim. toinen, niin ollaan tasapisteissä 110-110. Tällöin Halden voittaa kiertopalkinnon kolmella voitolla kahta vastaan. Mikäli Halden on kisassa toinen, kertyy sille yhteispisteitä 105 ja KR on kisassa kolmas tai huonompi, on sillä edelleen 110 pistettä ja voittaa kiertopalkinnon.

Spekuloitavaa siis riittää, ja nähtäväksi jää, jääkö Viertolan Härkä puskemaan Kalevan kankaita, vai löytyykö tuleva kotipaikka vuonojen maasta!

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti