Metsä on täynnä mahdollisuuksia – UPM ja Jämsä–Jukola 2013 yhteistyössä

Puukentästä parkkipaikaksi - turva-aitaa asentamassa Jarmo Salonen, Caius Murtola, Elise Hovi ja Jaakko Lajunen

UPM ja Jämsä-Jukola 2013 ovat sopineet yhteistyöstä suunnistuksen Jukolan ja Venlojen viestitapahtumassa 15.-16.6.2013 Jämsässä.

 Yhteistyösopimuksen mukaisesti UPM on toimittanut kaiken kilpailukeskuksen rakenteissa käytetyn sahatavaran ja vanerin sekä kopiopaperin kisaorganisaation käyttöön. Merkittävää yhteistyötä tehdään myös alueen liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi tapahtuma-aikana. UPM:n Jämsänkosken paperitehtaan puuvastaanoton kenttää ja muita alueita käytetään kisojen paikoitusalueina. Yhtiön metsäalueita on myös käytetty kilpailureitistön rakentamisessa.

 UPM toimii Venlojen viestin avausosuuden isäntänä. Yhtiöllä on työpaikkajoukkueita kisassa mukana ja lisäksi monet henkilökuntaan kuuluvista suunnistuksen harrastajista osallistuvat viesteihin eri seurojen joukkueissa tai ovat järjestelytehtävissä.

”UPM:lle metsä on täynnä mahdollisuuksia ja yhteistyö Jukolan kanssa on meille mieluinen tapa tuoda tarjontaamme ja osaamistamme osaksi hyvää tapahtumaa. Yhtiön tuotteet perustuvat metsien puukuidun kestävään käyttämiseen ja jalostamiseen. Maailmanluokan suunnistustapahtuma on hyvä osoitus rinnakkaiselosta ja metsien monipuolisesta käytöstä myös virkistykseen”, toteaa UPM:n Jokilaakson tehtaiden johtaja Caius Murtola. 

”Yhteistyösopimus on hyvä jatkumo jo vuosia tehdylle yhteistyölle järjestelyistä vastaavan suunnistusseura Jämsän Retki-Veikkojen ja seudun vahvan vaikuttajan UPM:n välillä. Sen myötä olemme saaneet erittäin tärkeää materiaalitukea ja alueiden käyttöoikeuden, ja se on yksi tärkeimmistä sopimuksista kisojen läpiviennin mahdollistamiseksi”, kertoo Jämsä-Jukolan kilpailunjohtaja Jaakko Lajunen.

Tapahtumaviikonlopun aikana Jämsän seudulle odotetaan noin 50 000 osallistujaa sekä runsaasti liikennettä. Kilpailualueen ympäristössä Jämsänkoskella arvioidaan liikkuvan viikonlopun aikana yhteensä 5 000 – 6 000 henkilö- ja linja-autoa, millä on suuri vaikutus kaikkeen liikennöintiin alueella.

”Jokilaakson tehtaat tarjoaa Jämsänkosken paperitehtaan puuvastaanotossa ja paikoitusalueillaan parkkeeraustilaa yhteensä 1 500 – 1 800 henkilöautoille. Näiltä alueilta kisabussit kuljettavat tapahtumaan osallistuvia kilpailualueelle. Liikenteen sujuvuus on elintärkeää itse tapahtuman kannalta ja erittäin merkittävää myös paikallisen väen työmatka- ja asiointiliikkumiselle. Omaa henkilökuntaamme kehotamme varaamaan aikaa ja liikkumaan töihin muuten kuin autolla”, kertoo Jämsä-Jukolan liikennöinnistä ja turvallisuudesta vastaava UPM:n palomestari Jarmo Salonen.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti