Mauri Pekkarinen vieraili Jämsä-Jukolassa

Kansanedustaja Mauri Pekkarinen, Keski-Suomen maakuntavaltuuston puheenjohtaja pyörähti Jämsä-Jukolassa  palkintojenjaossa. Pekkarinen on aikoinaan viihtynyt kuntorasteilla, mutta lenkkeilee nykyisin paljon. Aktiivisena urheilumiehenä tunnettu Pekkarinen ei itse tunnustaudu suunnistajaksi.

– Viimeksi eilen illalla kävin metsälenkillä. Helsingissä juoksen Talin golfkenttien välissä. Oma lajini on nykyisin jalkapallo. Nimittäin lapsenlapseni pelaavat jalkapalloa, kahdeksankertainen isoisä kertoo.
Suunnistusta Pekkarinen pitää perhekeskeisenä lajina, jonka seuraaminen on ihan toista kuin esimerkiksi 20 vuotta sitten.

– Nykyaikainen viestintäteknologia on tehnyt lajista ihan uuden, Pekkarinen kertoo ja taputtaa punaista reppuaan, jossa kulkee kätevästi iPad, josta hän on seurannut suorana viestin kulkua.
Pekkarinen kehuu Jämsä-Jukolan puitteita – miljöö ja toiminnot ovat kaikinpuolin kunnossa. Olipa kehuja tullut toisaaltakin, Yle Urheilun Bubi Wallenius tiesi kertoa, että ”viimeinen Jukola on aina paras”.

Eduskunnan Urheilukerholla on joukkue Jämsä-Jukolassa, mutta itse Pekkarinen ei suunnistamaan rohkene.
– Eikös se ole ihan hyvä, että tunnustaa omat rajansa.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti