Kisatoimisto avasi ovensa

Ville Sabel on aloittanut työt Jämsä-Jukolan kisatomistossa

Pääsihteerin työrupeama alkoi, ja kisatoimisto avasi ovensa

Vuoden 2013 Jukolan Viestin, Jämsä-Jukolan, pääsihteerin Ville Sabelin kokopäiväinen työrupeama alkoi toden teolla elokuun alussa. Samalla avasi ovensa Jukola-toimisto. Jukola-toimisto sijaitsee Jämsän ammattiopiston Myllymäen kampuksen tiloissa, lähes Jämsä-Jukolan kilpailukeskuksen naapurissa. Vielä elokuun ajan toimisto on avoinna satunnaisesti. Säännöllisesti toimisto on avoinna syyskuun alusta lähtien.

Jukola-toimisto on pääsihteeri Sabelin pääasiallinen työtila. Koska pääsihteerin työhön kuuluu paljon sidosryhmätapaamisia, Sabel ei välttämättä ole aina toimistoltaan tavoitettavissa. – Jukola-toimistolta on saatavissa tietoa tapahtumasta, esitteitä sekä muuta Jämsä-Jukolaan liittyvää oheismateriaalia, Sabel kuvailee. Kokopäiväisenä pääsihteerinä elokuun alussa työnsä aloittanut Sabel kertoo, että työtä on edessä paljon, mutta fiilikset ovat hyvät.        Jämsä-Jukolan järjestelyt sujuvat tällä hetkellä aikataulunsa mukaisesti. Kaikki näyttää siltä osin hyvältä.

Jämsä-Jukolan toimisto on avoinna elokuussa satunnaisesti, syyskuun alusta lähtien tiistaisin kello 8–16, keskiviikkoisin kello 12–20 ja torstaisin kello 8–16.  Toimiston tarkka osoite on Metsäoppilaitoksentie 14, 42300 Jämsänkoski.   Toimisto sijaitsee Myllymäen kampuksen P-rakennuksen toisessa kerroksessa kampuksen opintotoimiston vieressä. Koska toimisto on vielä elokuun ajan avoinna vain satunnaisesti, Sabelin tavoittaa parhaiten puhelimitse. 

Pääsihteerin puhelinnumero on 044 762 0132.

 

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti