Keski-Suomi on kuin Suomi pienoiskoossa, kehuu Jukolan suojelija

Suunta-Jurvan kolmosjoukkueen viidettä osuutta Jukolan viestissä vie Jukolan viestin suojelija, Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

– Tämä on meille yhdeksäs kerta Jukolassa. Joukkueessa on porukkaa lapsuusmaisemistani Pohjanmaalta ja eri tavalla median kanssa tekemisissä olevaa väkeä, Kivinen kertoo.

Ja kun kerran suunnistamaan lähtee, niin Kivinen halusi kantaa suojelijan viittaansa viimeisen päälle kunnialla eikä edes lähtenyt kutsuvieraille järjestetylle retkelle kilpailumaastoon. Näin hänen tietämyksensä tulevasta kilpailumaastosta perustuu vain takavuosien kokemuksiin Keski-Suomesta.

– Kävin lukion Jyväskylässä ja olen sekä suunnistanut että ollut metsätaitokisoissa metsässä. Maasto on kaunista ja täältä löytyy kaikkia maastotyyppejä, kuin Suomi pienoiskoossa, hän kehuu.

– Odotusarvoni on, että maasto on monipuolinen mutta ei ilkeä, sellainen hyvin suunnistettava, hän puntaroi.

Kivinen sanoo, että suunnistus on erinomainen tapa pitää kuntoaan yllä. Hän itse aikoo tänä kesänä haastaa itsensä vielä toisessakin urheilun merkkitapahtumassa, Joroisten triathlonilla.

– Olin siellä jo viime vuonna. Triathlonin suosio on nousussa kuten suunnistuksenkin enkä ihmettele miksi, se on valtavan monipuolinen laji.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti