Jukolan viestin sanoman vastaanottaja uskoo yhteistyön voimaan

Jukolan viestin sanoman vastaanttanut olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kestävyyslajien lajiryhmävastaava Olli-Pekka Kärkkäinen on iloinen huippu-urheiluyksikön saamasta huomiosta.

– Perinteet ja symbolit ovat urheilussa tärkeitä ja tuovat siihen lisäarvoa. Huippu-urheiluyksikössä uskotaan, että suomalaisten menestystä voidaan parantaa toimintatapoja kehittämällä. Meidän mielestä urheilussa pitää olla enemmän avointa keskustelua ja vuorovaikutusta ja usein yli lajirajojen. Uskomme myös, että monien ihmisten yhteistyön tulos on parempi kuin yksilöiden yhteenlaskettu tulos, miettii Kärkkäinen.

– Jukolan viesti on hyvä esimerkki siitä, mitä saadaan aikaan, kun tehdään työtä yhdessä. Kymmenettuhannet katsojat, yli 1600 talkoolaista ja yli 16000 suunnistajaa saavat aikaan tällaisen hienon tapahtuman, toteaa Kärkkäinen.

 

Kärkkäisellä on itsellään vankka suunnistustausta. Jukolan viestistä on sekä hopeaa että pronssia 1980-luvun alusta Vaajakosken Terän joukkueessa. – Muistan kuinka jo pienä poikana katselin sanoman luovutusta ja päätin, että luen sen vielä joskus itse. En koskaan päässyt lukemaan sanomaa, mutta on hienoa päästä edes vastaanottamaan sitä.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti