Jukolan lippu siirtyi kuopiolaisten haltuun

Jämsä-Jukolan palkintojenjaon yhteydessä myös Jukolan lippu vaihtoi paikkakuntaa, kun Jämsän kilpailunjohtaja Jaakko Lajunen, Jämsän Retki-Veikkojen puheenjohtaja Maaret Rantanen ja pääsihteeri Ville Sabel luovuttivat lipun Kuopio-Jukolan kisaorganisaation haltuun.

Kuopiosta lippua olivat vastaanottamassa kilpailunjohtaja Jouko Kaihua, pääsihteeri Sari Jetsonen, ratamestari Juhani Jetsonen, kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Kalle Huttunen sekä Kuopion kaupungin edustaja Jaana Vasankari. Töitä tapahtuman eteen on tehty Savossa jo vuosia, mutta lipulla on suuri symbolinen merkitys.

– Olemme pysyneet hyvin aikataulussa. Töitä on tehty piilossa neljä vuotta, mutta vastuu on nyt siirtynyt konkreettisesti meille, Kaihua toteaa.

Kaupungin edustaja Vasankarille Jukolan viesti oli ensimmäinen laatuaan. Hän arvelee ensi vuoden Jukolan olevan piristysruiske Kuopion matkailulle 30 000-40 000 kävijän myötä.

– Ihmismassa yllätti, vaikka tiesin, että ihmisiä tulee olemaan paljon. Suunnistus on Kuopiossa vahva laji, mutta vierailijat tekevät tapahtumasa juhlan, Vasankari muotoili.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti