Jukola-kaupassa uutuuksia

Jukola-kaupan tarjontaan tutustuminen alkoi hiljalleen jo eilen perjantaina jatkuen tasaisena koko päivän. Jukola-kaupassa on tarjolla perinteisten Jukola tuotteiden lisäksi runsaasti uusia artikkeleita. Kaupasta saa ostaa mm. jämsäläisen Lahtisen ja Alhon huopatehtaan tuotteita sekä Jukola-kaupasta vastaavan Tiina Mäen omaa huopatuotantoa, kuten Venla rintaruusukkeita. Pinssit Jämsä-Jukolan logolla ja tietysti Jämsän Äijä avainrenkaat ovat sopivia pienempää muistoa Jukolasta hakeville. 

Suunnistavalla Jämsän Äijän kuvalla varustetut lasten t-paidat ovat suosittuja. Lasten rastilippuhattu on myös varsin veikeä. Pandan Jukola lakut ovat tehneet hyvin kauppansa.

Jukola postimerkeillä ja –korteilla on ollut kysyntää. – Postilaatikkohan tyhjennettiin eilen jo ensimmäisen kerran. Kaikkeen Jukola-postiin tulee Jukola-leima, Tiina muistuttaa. 

Jukola-kaupasta etsitään paitsi itselle muistoa Jukolasta, myös tuliaisia ystäville ja kotiväelle. – On kiva, että mukana on uusiakin tuotteita, nämä vien perheelle, sanoo vuodesta -85 Jukolaan osallistunut Anders Westerlund rastilaudeliinat ja suunnistuskartta pyyhe kainalossaan. 

Jukola-kaupan sisustus on metsähenkinen. – Idea on saatu ohjelmalavasta ja noudattelee metsäteemaa. Sisustukseen saimme apua Maapaikan Heli Aaltoselta, Tiina iloitsee. 

Jukola-kaupassa saattaa olla tungosta odotettavissa lauantai-päivän aikana. Tiina kuitenkin uskoo, että jonoja ei muodostu haitaksi asti. – Kaupassa häärii viikonlopun aikana kaikkiaan runsaat kolmekymmentä talkoolaista, ruuhkaisimpana aikana asiakkaita palvelee kymmenen henkilöä, Tiina Mäki kertoo.

Jukola-kaupasta saa myös jämsäläisiä huopatuotteita.


Anders Westerlundin piti hyvänä, että Jukola-kaupassa on uusia tuotteita.

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti