Jämsäläiset haistelemassa Valio Jukolan tunnelmaa

Jämsä-Jukola saapui Vantaalle

Bussilastillinen Jämsä-Jukolan järjestäjiä kävi keskiviikkoiltana tutustumassa Valio-Jukolan kisajärjestelyihin. Kenraaliharjoituksessa testattiin kilpailullisia toimintoja. Sadat toimitsijat pääsivät harjoittelemaan kisaviikonlopun tehtäviä ja me tulevat järjestäjät saimme kuulla järjestäjien mietteitä kilpailun kynnyksellä. Näimme myös, miltä kilpailukeskuksen tulisi näyttää kolme päivää ennen kilpailun alkua.                                               

Päällimmäisenä matkasta jäi mieleen se levollisuus, joka järjestäjistä huokui. Asiat näyttivät ainakin päältäpäin Jämsä-Jukola saapui VantaalleKenraalihaarjoituksen antia puitiin tarkastiKenraalihaarjoituksen antia puitiin tarkastikatsottuna olevan mallillaan. Järjestäjien ystävällisyys ja avuliaisuus kaiken kiireen keskellä hämmästytti. Heillä oli aikaa vastata kysymyksiimme ja antaa jo tässä vaiheessa neuvoja ja myös jo joitain parannusehdotuksia tulevaa varten. Onkin ollut hienoa huomata matkan varrella Jukola-organisaation avoimuus: kaikki mahdollinen tieto siirretään aina eteenpäin tuleville järjestäjille!

Kenraaliharjoituksessa käytiin varsinaiset kilpailutoiminnot läpi alusta loppuun. Pääsimme haistelemaan myös avajaisten, pääjuhlan ja palkintojenjaon tunnelmia. Niissä tuli eteen monia asioita, jota olisivat tulleet muuten vastaan vasta joskus myöhemmin.

Kilpailukeskuksessa kierrellessä oli hauskaa kuvitella, miltä alue näyttäisi viikonloppuna, kun nurmikentät muuttuvat telttakyläksi ja täyttyvät kymmenistä tuhansista ihmisistä. Nyt tyhjää maalisuoraa pitkin juoksee lauantaina ja sunnuntaina melkein katkeamaton juoksijoiden joukko lähes vuorokauden ajan.

Jokainen Jukola on oma tapahtumansa. Vasta viikonloppuna saamme tietää minkälainen on Valio-Jukola. Ja vuoden päästä olemme valmiit viettämään tätä maamme suurinta urheilutapahtumaa Jämsässä.

Kenraalihaarjoituksen antia puitiin tarkasti

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti