Elosen Leipomo valmistautuu Jukola-seikkailuun

Yksi Jukolan osuusisännistä, jämsäläinen Elosen Leipomo, on lähdössä työntekijöineen kokemaan Jukolan tunnelman myös metsän puolelta. – Meiltä on lähdössä joukkue sekä Jukolan että Venlojen viestiin, kertoo toimitusjohtaja Jari Elonen, joka itsekin vetää suunnistuskengät jalkaansa Jukolassa.

Elonen ennätti metsään syksyllä pari kertaa ja kokemukset olivat hyvin myönteiset. – Tavoitteena meillä on saada hyväksytyt suoritukset molemmista viesteistä ja ennen kaikkea pitää hauskaa, toteaa lumien sulamista odotteleva Elonen.

Elosen joukkueet eivät voi kehua Jukola-kokemuksillaan. Ainoastaan yksi viestinviejä on aikaisemmin suunnistanut Jukolassa. Suunnistustaitoa on toistaiseksi vielä vähän, mutta kovakuntoista väkeä on lähdössä mukaan ja suunnistustaidotkin ehtivät kohentua ennen kesäkuista koitosta. – Kovin moni harrastelijajoukkue ei olekaan saanut valmentajakseen maailmanmestaria ja suomenmestaria, hehkuttaa Merja ja Maaret Rantasen valmennuksessa olevan joukkueen puuhamies Timo Nokkonen.

Nokkonen on itse suunnistanut nelisen vuotta, mutta Jukolassa ei hänkään ole vielä ollut mukana. – Kuntoa on talven aikana kohotettu sekä juosten että hiihtäen. Myös JRV:n järjestämiin korttelisuunnistuksiin on osallistuttu. Menneellä viikolla opeteltiin teoriaa, mm. karttamerkkejä, ja tällä viikolla päästää kokeilemaan taitoja käytännössä, kun kauan odotettu kuntorastikausi pyörähtää käyntiin Jämsässä.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti