Vuoden 2015 Jukolan viesti on Louna-Jukola

Turun Suunnistajien ja Paimion Rastin järjestämä vuoden 2015 Jukolan viesti on nimetty Louna-Jukolaksi. 13.–14.6. 2015 kisattavien, järjestyksessään 67. Jukolan Viestin ja 48. Venlojen Viestin kilpailukeskus nousee E18-moottoritien eteläpuolelle, aivan Paimion kuntakeskuksen läheisyyteen. Kilpailualue sijaitsee maantien 110 eteläpuolella Mäntyrinteen ja Hiekkahelmen alueella.

Torstaina 30.10.2012 Turun kaupungintalolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki ja Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve korostivat Jukolan Viestin seudullista merkitystä sekä liikuttajana, että matkailun kannalta.

– Louna-Jukola on ehdottomasti kaupungin merkittävin tapahtuma vuonna 2015 ja Paimiolle on erittäin mieluisaa olla mukana tapahtuman järjestelyissä, arvioi Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki.

– Jukolan Viesti tuo koko seudulle myönteistä julkisuutta ja se niveltyy myös erinomaisesti Turun seudun liikunnan ja huippu-urheilun käynnissä olevaan kehittämisprojektiin. Turku haluaa mukanaolollaan tukea tämän seudullisestikin merkittävän tapahtuman järjestelyjen onnistumista, totesi Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve.

 Jukolan viesti järjestettiin edellisen kerran Paimiossa vuonna 1993, jolloin järjestelyistä vastasi Paimion Rasti. Turun Suunnistajat järjesti tapahtuman vuonna 1972 tulevan Louna-Jukolan maastossa. Tuolloin kilpailussa ylitettiin ensimmäisen kerran 400 joukkueen rajapyykki. Tutustu vuoden 1972 kilpailun karttaan.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit